Blackbird έγραψε:Άρα η 6R15 που έχει 168 μέρη είναι περισσότερο αξιόπιστη. Λιγότερα μέρη = μεγαλύτερη αξιοπιστία.
οχι τι σχεση εχει αυτο ?
λιγοτερα κινητα μερη μπορουν να προσθεσουν αξιοπιστια οχι γενικα ο συνολικος αριθμος
Έχει δίκαιο ο Δημήτρης......
το θέμα είναι ότι ο ένας μηχανισμός στοιχίζει 100(6R15) και ο άλλος 1000, οπότε λογικό είναι να είναι πιο καλός=αξιόπιστος=ακριβής ο της Rolex, διαφορετικά.....
άστα να πάνε (που λέμε και στο χωριό μου)!!!
Blackbird έγραψε:Άρα η 6R15 που έχει 168 μέρη είναι περισσότερο αξιόπιστη. Λιγότερα μέρη = μεγαλύτερη αξιοπιστία.
οχι τι σχεση εχει αυτο ?
λιγοτερα κινητα μερη μπορουν να προσθεσουν αξιοπιστια οχι γενικα ο συνολικος αριθμος
Έχει δίκαιο ο Δημήτρης......
το θέμα είναι ότι ο ένας μηχανισμός στοιχίζει 100(6R15) και ο άλλος 1000, οπότε λογικό είναι να είναι πιο καλός=αξιόπιστος=ακριβής ο της Rolex, διαφορετικά.....
Φιλικά,
Γιώργος
και φυσικα ειναι αλλα απο που συναδει το αντιθετο δεν καταλαβα?
Ο Δημήτρης έχει δίκαιο θεωρητικά!
Δεν μίλησα περί αντιθέτου, αλλιώς θα συνέκρινα δύο πράγματα ανόμοια!
Εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι ένας μηχανισμός της Rolex αποτελείται από "μόλις" 115 μέρη! Νόμιζα ότι ήταν πιο πολύπλοκος, απλά! Δεν μίλησα περί αξιοπιστίας του συγκεκριμένου μηχανισμού!
GIOSOU έγραψε:
Το κοστος ενος μηχανισμου δεν εχει να κανει με τον παραγοντα αξιοπιστια.Φυσικα στο συγκεκριμενο παραδειγμα ο μηχανισμος της Rolex φημιζεται για την αξιοπιστια του,αν και αυτος του Seiko δε νομιζω να υστερει.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!