Αστα να πάνε.vaguras έγραψε:Άρη μόνο πρόσεχε στο keep walking, άσε το johnnie στην άκρη, γιατί δεν θα σου βγαίνουν σωστά τα τρυπήματα
Όπως είμαι και βαρύ ποτήρι εγώ. Μετά το ένα θα είναι στην Ανατολή και το άλλο στην Δύση.
Αστα να πάνε.vaguras έγραψε:Άρη μόνο πρόσεχε στο keep walking, άσε το johnnie στην άκρη, γιατί δεν θα σου βγαίνουν σωστά τα τρυπήματα
Ελπιζω,γιατι δεν καταλαβα τί μας δειχνειςaris911 έγραψε: Εχει και συνεχεια...
Θοδωρη ειναι το κομματι οπου επανω του με τις αναλογες εργασιες θα σχηματιστει το κεντρικο plate της καλυμπρας.eisenberg έγραψε: Ελπιζω,γιατι δεν καταλαβα τί μας δειχνεις
Τωρα καταλαβα!Ωραιος!aris911 έγραψε:
Θοδωρη ειναι το κομματι οπου επανω του με τις αναλογες εργασιες θα σχηματιστει το κεντρικο plate της καλυμπρας.
οι 4 γωνιακες τρυπες ειναι τα σημεια οπου θα δεθει το τετραγωνο κομματι στην φρεζα για να μπορεσει να επεξεργασθει με ασφαλεια η μηχανη.
Ενω η μεσαια μικρη τρυπα ειναι η τρυπα του κεντρικου αξονα (και φυσικα βοηθητικη για τις υπολοιπες εργασιες).
Βεβαια υπαρχουν και αλλες φωτο μιας και το θεμα εχει προχωρησει (σε επιπεδο σχεδιασμου) αλλα αυτες σταδιακα για να υπαρχει και σασπενς
Ρε άσε τα λόγια και δώσε φωτό με επεξηγήσεις στον λαό!!!aris911 έγραψε: Βεβαια υπαρχουν και αλλες φωτο μιας και το θεμα εχει προχωρησει (σε επιπεδο σχεδιασμου) αλλα αυτες σταδιακα για να υπαρχει και σασπενς
Εσυ αγορι μου αδικήσε.Georges έγραψε: Ρε άσε τα λόγια και δώσε φωτό με επεξηγήσεις στον λαό!!!
Θέλουμε να δούμε το ρολόϊ της κρίσης
Φιλικά Γιώργος
aris911 έγραψε: Γιωργο μην ζητησεις αλλες.
Δεν σου ανεβαζω.