Και πολύ καλά κάνεις φίλε Ιδομενέα! Απλά όταν φτάσεις τα 150+ αρχίζεις και το σκέφτεσαι και στην περίπτωσή μου το κάνεις!ACIDBLACK έγραψε:δεν πουλαω δεν πουλαω ....μια ανταλαγη εως τωρα και με το ζορι ....
Φιλικά
Νίκος
Και πολύ καλά κάνεις φίλε Ιδομενέα! Απλά όταν φτάσεις τα 150+ αρχίζεις και το σκέφτεσαι και στην περίπτωσή μου το κάνεις!ACIDBLACK έγραψε:δεν πουλαω δεν πουλαω ....μια ανταλαγη εως τωρα και με το ζορι ....
Φιλε διευθυντα,κι εγω μεχρι περυσι ειχα μεγαλες δυσκολιες στο να αποχωριστω καποιο ρολοι μου.Μαλιστα καποια απο αυτα που εδωσα,οταν τα ειχα αποκτησει πιστευα οτι δεν θα τα πουλησω ποτε.Τελικα πουλησα αρκετα και δεν αισθανομαι καθολου ασχημα,ισα ισα χαιρομαι που τα πηρανε καποιοι που θα τους δωσουν περισσοτερο χρονο στον καρπο απ'οτι μπορουσα εγω.Τελικα ερχομαι στα λογια του blackbird που ειχε πει οτι ρολοι που δεν φορας καλυτερα να το πουλας,εκτος κι αν εχει ιδιαιτερη συναισθηματικη αξια ή ειναι κομματι ''μετοχη'' για το μελλον.Ασε που πουλώντας υποχωρουν ευκολοτερα οι οποιες αναστολες & ανοιγει ευκολοτερα ο δρομος για νεες αγορεςdirector έγραψε:Παιδια, πρεπει καποιος να μου παραδωσει μαθηματα αποχωρισμου ρολογιων.
Η μονη εγνοια που εχω πλεον οταν προκειται να δωσω ενα κομματι,ειναι μηπως στο μελλον το επιθυμησω ξανα αλλα θα ειναι πια αργα!Θα εχω χασει και το ρολοι,αλλα και καποια χρηματα ισως!i palios έγραψε:Φιλε eis δεν ειναι μονο αυτο.Βλεπεις τοσα καινουργια μοντελα που, ενθουσιαζεσαι,προκαλωντας σε να αγορασεις
βλεποντας ετσι το παλιο σου απαξιωτικα. Εγω οταν πουλουσα χαιρομουνα, εκτος μιας,η δυο περιπτωσεων.
Κι εγώ δεν ήξερα οτι έδωσες το επετειακό citizen αλλά δεν το κάνω θέμαeisenberg έγραψε: Αληθεια Σταυρο δεν ηξερα οτι εδωσες το Orient!
Το απολαμβανει ενας Ιταλος που μενει Γερμανια απο καιροGeorges έγραψε:
Κι εγώ δεν ήξερα οτι έδωσες το επετειακό citizen αλλά δεν το κάνω θέμα
έτσι εεε?? και ήξερες οτι το ζαχάρωνα....eisenberg έγραψε:Το απολαμβανει ενας Ιταλος που μενει Γερμανια απο καιροGeorges έγραψε:
Κι εγώ δεν ήξερα οτι έδωσες το επετειακό citizen αλλά δεν το κάνω θέμα
Θυμαμαι φιλε,αλλα τοτε ειχες παρει το autozilla αντι για το anniversary και δεν πιστευα οτι θα ηθελες και δευτερο citizen απανωτα...λιγο μετα το ειχα πουλησει.Georges έγραψε:
έτσι εεε?? και ήξερες οτι το ζαχάρωνα....
Θα το έπαιρνα ειλικρινά...δεν πειράζει...next timeeisenberg έγραψε:Θυμαμαι φιλε,αλλα τοτε ειχες παρει το autozilla αντι για το anniversary και δεν πιστευα οτι θα ηθελες και δευτερο citizen απανωτα...λιγο μετα το ειχα πουλησει.Georges έγραψε:
έτσι εεε?? και ήξερες οτι το ζαχάρωνα....
Sorry φιλε,θα προτιμουσα να το ειχες παρει εσυ!Georges έγραψε:
Θα το έπαιρνα ειλικρινά...δεν πειράζει...next time