jimkar85 έγραψε:Το βρήκα σήμερα στην Αθήνα nos. Νέο λουράκι και έτοιμο.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετο με υγεία ..... και πάντα καλές ώρες να δείχνει ....!!!!
Πολύ ωραίο ρολόι ....!!!
jimkar85 έγραψε:Το βρήκα σήμερα στην Αθήνα nos. Νέο λουράκι και έτοιμο.
Καλοφόρετο με υγεία !ar.parask έγραψε:
Για να δούμε ποιος το ξέρει αυτό...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να το χαιρεσαι φιλε Δημητρη! Καλοφορετο με υγειαjimkar85 έγραψε:Το βρήκα σήμερα στην Αθήνα nos. Νέο λουράκι και έτοιμο.
Νικο μου καλοριζικο το νεο αποκτημα ...εκανες ομορφη ανακαλυψη στον χωρο των vintage ... να το χαρειςnick10 έγραψε:Η καθιερωμένη βόλτα κάθε Κυριακή στο Μοναστηράκι απέδωσε καρπούς μετά από πολύ καιρό Ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να βρω ένα vintage Tissot Seastar PR 516 GL σε πραγματικά άριστη κατάσταση. Δεν έχει γυαλιστεί ποτέ, έχει την αυθεντική κορώνα και κατασκευάστηκε το 1969 βάση του σειριακού αριθμού της μηχανής. Και επιπλέον έχει γραμμένη στο καντράν τη λέξη "Turler" που είναι κάτι σαν τον Κεσσαρη της Ελβετίας
Το μόνο που του λείπει είναι ένα rally strap και θα είναι τέλειο
Πανο μου καλοφορετο το πανεμορφο αυτο ρολοι .... ενα ιστορικο ρολοιpanos_1975 έγραψε:Επιτέλους ήρθε!!!
Skostas έγραψε:
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημητρη καλοφορετο το νεο αποκτημα ... να το χαρεις και να το βλεπουμε συχναjimkar85 έγραψε:Το βρήκα σήμερα στην Αθήνα nos. Νέο λουράκι και έτοιμο.
Αρη εκανες εντυπωσιακη αγορα βλεπω ... καλοριζικοar.parask έγραψε:
Ωραια εκλογη ψαγμενη για ενα ιδιαιτερο Dugena,καλοριζικο.Megalos έγραψε:Αρη εκανες εντυπωσιακη αγορα βλεπω ... καλοριζικοar.parask έγραψε: