Elio5 έγραψε:Δημήτρη δεν αντιλέγω.... Μάλλον είμαι σίγουρος για αυτό που λες.captain έγραψε:Ηλία εγώ προσωπικά αν είχα στην κατοχή μου ένα speedmaster Ω και ένα zenith el primero ....
Χαλαρά και με μεγάλη ευκολία θα επερνα αυτήν την ρολογαρα ..... για επόμενο χρονογραφο !!!!
Ομως είπαμε αν ......
Και δεν θα έβλεπα τίποτα άλλο στην συνέχεια εχοντας αυτήν την τριάδα στην κατοχή μου !!!!
Απλά είναι ολοι....σούπερ φοβερό το ρολόι, απίστευτο, καταπληκτικό..... αλλά στην τελική όταν έρχεται εκείνη η ώρα όλοι Ρολεξ ψάχνουν να αγοράσουν.....
Οπότε δεν είναι λίγο κάπως όλο αυτό?
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηλία .... Οι ατσάλινοι χρονογράφοι της ρόλεξ έχουν ξεφύγει σε αλλά επίπεδα .....
Ακόμα φτάσαμε να ζητάνε για τα entry level απλά τους μοντέλα 5500€ - 6500€
Είναι εκτός εμβέλειας για το 99,9% του κόσμου ( συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου ) ....
Επίσης προσωπικά δεν πληρώνω ούτε ένα ευρώ καπέλο για ρολόι ανεξάρτητου εταιρείας
Θεωρώ Ω speedmaster ..... Zenith el primero και Breitling navitimer / premier είναι στόχοι ρεαλιστικοί αν θελεις να έχεις έναν καλό ποιοτικό ιστορικό χρονογραφο ρολόι από μεγάλη εταιρεία !!!!!
Έχω ρίξει (Χ) σε καινούργια ρόλεξ εδώ και καιρό ..... δεν ασχολούμαι με αυτήν την εταιρεία ... γιατί δεν μου αρέσει το παιχνίδι που παίζει
Δεν θα πω ποτέ όχι σε ένα καλό μεταχ ρόλεξ στην σωστή τιμή ...!!! Δόξα ο θεός υπάρχουν πολλές εταιρείας με καταπληκτικά και πανέμορφα ρολόγια !!!!