ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ !!!

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
spirosg75
Has thanked: 106 times
Been thanked: 463 times

Re: ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ !!!

Δημοσίευση από spirosg75 »

Megalos έγραψε: Σπυρο μου σε ευχαριστω παρα πολυ .... για λεγε ποιο πιστευεις οτι πρεπει να μπει στην παρεα ???
Aν και τα είπαμε και κατ ιδίαν...για μένα πιστεύω λείπει το SRQ029J1 απ την παρέα!

https://www.seikowatches.com/us-en/prod ... x/srq029j1" onclick="window.open(this.href);return false;
spirosg75
Has thanked: 106 times
Been thanked: 463 times

Δημοσίευση από spirosg75 »

markosgr28 έγραψε:Ορίστε λοιπόν Invicta 8927ob, κράξτε ελεύθερα όσοι το επιθυμείτε:
Μάρκο καλορίζικο. Δεν ξέρω τί άποψη έχει ο καθένας για την invicta, δικαίωμά του να την έχει και να την ασπάζεται αλλά το κράξιμο είναι παντελώς ανάρμοστο.
Το συγκεκριμένο το έχω και εγώ, όχι επειδή το ήθελα...ήρθε στα χέρια μου τυχαία κσι η αλήθεια είναι πως αρχικά το κοίταξα με περιφρόνηση, επηρρεασμένος απο αυτά που διάβαζα.

Έκτοτε, το έχω φορέσει ΠΟΛΥ, το έχω χαρεί άπειρα και έφτασε σε σημείο να κλέβει χρόνο στον καρπό απο ρόλεξ & ωμέγα αν αυτό λέει κάτι.

Το τί έχει τραβήξει, δεν περιγράφεται....γραφείο, γυμναστήριο, θάλασσα (και βουτιές), καθαριότητα, κουβαλήματα και γενικά έχει τραβήξει κουπί, έχει φάει χτυπήματα (κατα λάθος) κλπ κλπ αλλά είναι σκυλί.

Αν σκεφτείς οτι πήρες ένα εμφανίσμο και αξιοπρεπέστατο καταδυτικό με υδατοσταγανότητα 200 μέτρα, μηχανή NH35A (απο Seiko), καλή χρονομετρία και όλα αυτά πληρώνοντας λίγο παραπάνω απο μιά έξοδο με την κοπέλα/γυναίκα σου σε συνοικιακό ταβερνάκι....νομίζω δεν έχεις κάτι να μετανοιώσεις.

Καλοφόρετο και πάλι...και κοίτα να το δοκιμάσεις με ράμπερ!!!!
Άβαταρ μέλους
captain
Has thanked: 5083 times
Been thanked: 11963 times

Δημοσίευση από captain »

Μάρκο εύχομαι καλοφορετο με υγεία .....!!!!
Άβαταρ μέλους
captain
Has thanked: 5083 times
Been thanked: 11963 times

Δημοσίευση από captain »

Megalos έγραψε:Σπυρο ... Γιαννη ... σας ευχαριστω πολυ :sh:
Εικόνα

Κώστα εύχομαι καλοφόρετα με υγεία .... καταπληκτικά ρολόγια .... τι να πω .. δεν έχω λόγια ...!!!!! :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
These users thanked the author captain for the post:
Megalos (Τετ Δεκ 18, 2019 6:13 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5234 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

ggli έγραψε:
markosgr28 έγραψε:Ίσως η εταιρία με τις περισσότερες αντιπάθειες, πολλοί τα θεωρούν σκουπίδια στα φόρουμ και δεν τα έχουν σε υπόληψη, προσωπικά είχα το παρελθόν 4-5 με myiota μηχανή και το ένα είχε περάσει τα πάνδεινα από εμένα χωρίς το παραμικρό θέμα και γενικά σε δοκιμές δεν παρουσιάζουν θέματα και τα θεωρώ πολύ αξιοπρεπή για τα χρήματα τους.

Γιατί το πήρα? Παρμορμητική αγορά, όταν βγήκε σε πολύ καλή προσφορά από το ευρωπαϊκό μαγαζί της εταιρίας, έχει και Seiko μηχανή αυτό, που μου αρέσει, μου άρεσε πολύ ο κίτρινος ρότορας, το κίτρινο κουτί του, το invicta στο πλάι της κάσας και ήθελα τη χαρά του καινούργιου, α είχε και ένα κουτί με μπισκότα μέσα! Για κάτι ακριβό κοιτάω και ψήνομαι για διάφορα, αλλά τα οικονομικά με κάνουν να διστάζω και αυτό δε θα αλλάξει σύντομα εκτιμώ. Ορίστε λοιπόν Invicta 8927ob, κράξτε ελεύθερα όσοι το επιθυμείτε:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Καλοφορετο μάρκο , μάλλον σου αρέσει το στυλ σαμπ ΕικόναΕικόνα, το είχα κι αυτό πριν πολλά χρόνια , πολύ τίμιο και αξιόπιστο

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Σε ευχαριστώ φίλε Γιάννη.

Ναι το στυλ σαμπ μου αρέσει και δύσκολα μπορώ να ξεφύγω από αυτό. Νομίζω φαίνεται και από τη συλλογή μου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator

spirosg75 έγραψε:
markosgr28 έγραψε:Ορίστε λοιπόν Invicta 8927ob, κράξτε ελεύθερα όσοι το επιθυμείτε:
Μάρκο καλορίζικο. Δεν ξέρω τί άποψη έχει ο καθένας για την invicta, δικαίωμά του να την έχει και να την ασπάζεται αλλά το κράξιμο είναι παντελώς ανάρμοστο.
Το συγκεκριμένο το έχω και εγώ, όχι επειδή το ήθελα...ήρθε στα χέρια μου τυχαία κσι η αλήθεια είναι πως αρχικά το κοίταξα με περιφρόνηση, επηρρεασμένος απο αυτά που διάβαζα.

Έκτοτε, το έχω φορέσει ΠΟΛΥ, το έχω χαρεί άπειρα και έφτασε σε σημείο να κλέβει χρόνο στον καρπό απο ρόλεξ & ωμέγα αν αυτό λέει κάτι.

Το τί έχει τραβήξει, δεν περιγράφεται....γραφείο, γυμναστήριο, θάλασσα (και βουτιές), καθαριότητα, κουβαλήματα και γενικά έχει τραβήξει κουπί, έχει φάει χτυπήματα (κατα λάθος) κλπ κλπ αλλά είναι σκυλί.

Αν σκεφτείς οτι πήρες ένα εμφανίσμο και αξιοπρεπέστατο καταδυτικό με υδατοσταγανότητα 200 μέτρα, μηχανή NH35A (απο Seiko), καλή χρονομετρία και όλα αυτά πληρώνοντας λίγο παραπάνω απο μιά έξοδο με την κοπέλα/γυναίκα σου σε συνοικιακό ταβερνάκι....νομίζω δεν έχεις κάτι να μετανοιώσεις.

Καλοφόρετο και πάλι...και κοίτα να το δοκιμάσεις με ράμπερ!!!!
Έτσι είναι φίλε Σπύρο, ευχαριστώ πολύ! Την ίδια άποψη έχω και εγώ, τα ίδια και χειρότερα είχε τραβήξει το παλιό μου invicta με τη miyota, πριν βάλουν τη Seiko και κανένα πρόβλημα, είχα και μερικά ακόμα, χωρίς θέματα, αλλά αυτά δεν τα είχα ταλαιπωρήσει σχεδόν καθόλου. Ευχαριστώ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator

captain έγραψε:Μάρκο εύχομαι καλοφορετο με υγεία .....!!!!
Ευχαριστώ πολύ φίλε Δημήτρη!
Εικόνα
Αλεξανδρος Σιαχος
Has thanked: 0
Been thanked: 345 times

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Σιαχος »

Καλοφόρετα τα seiko και το Invicta .
These users thanked the author Αλεξανδρος Σιαχος for the post:
Megalos (Τετ Δεκ 18, 2019 6:14 pm)
Άβαταρ μέλους
GREDA
Has thanked: 6138 times
Been thanked: 3329 times

Δημοσίευση από GREDA »

Καλοφόρετο Μαρκο!
Γρηγόρης
afnios1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 137 times

Δημοσίευση από afnios1 »

Megalos έγραψε:
afnios1 έγραψε:Καλοφορετα Κωστη,καλες ωρες να δειχνουν.Το 229 τα σπαει [αν και το τιτανιο 231 ειναι πιο ελαφρυ και το sbga071 μοναδικο μπλε] :sh:
Μιχαλη μου σε ευχαριστω παρα πολυ .... το μπλε δεν ειναι το SBGA071 αλλα το SLA023 :smile:
και οσον αφορα το 229 ξερω οτι το τιτανιο ειναι ελαφρυτερο αλλα ηθελα να εχω λιγο βαρος (για να με βοηθαει στην καταδυση :BB: :BB: )
δεν μιλησα για το δικο σου μπλε,αλλα το μοναδικο https://prnt.sc/qcox4j" onclick="window.open(this.href);return false;
These users thanked the author afnios1 for the post:
Megalos (Τετ Δεκ 18, 2019 11:24 pm)
Απάντηση