markosgr28 έγραψε:Ορίστε λοιπόν Invicta 8927ob, κράξτε ελεύθερα όσοι το επιθυμείτε:
Μάρκο καλορίζικο. Δεν ξέρω τί άποψη έχει ο καθένας για την invicta, δικαίωμά του να την έχει και να την ασπάζεται αλλά το κράξιμο είναι παντελώς ανάρμοστο.
Το συγκεκριμένο το έχω και εγώ, όχι επειδή το ήθελα...ήρθε στα χέρια μου τυχαία κσι η αλήθεια είναι πως αρχικά το κοίταξα με περιφρόνηση, επηρρεασμένος απο αυτά που διάβαζα.
Έκτοτε, το έχω φορέσει ΠΟΛΥ, το έχω χαρεί άπειρα και έφτασε σε σημείο να κλέβει χρόνο στον καρπό απο ρόλεξ & ωμέγα αν αυτό λέει κάτι.
Το τί έχει τραβήξει, δεν περιγράφεται....γραφείο, γυμναστήριο, θάλασσα (και βουτιές), καθαριότητα, κουβαλήματα και γενικά έχει τραβήξει κουπί, έχει φάει χτυπήματα (κατα λάθος) κλπ κλπ αλλά είναι σκυλί.
Αν σκεφτείς οτι πήρες ένα εμφανίσμο και αξιοπρεπέστατο καταδυτικό με υδατοσταγανότητα 200 μέτρα, μηχανή NH35A (απο Seiko), καλή χρονομετρία και όλα αυτά πληρώνοντας λίγο παραπάνω απο μιά έξοδο με την κοπέλα/γυναίκα σου σε συνοικιακό ταβερνάκι....νομίζω δεν έχεις κάτι να μετανοιώσεις.
Καλοφόρετο και πάλι...και κοίτα να το δοκιμάσεις με ράμπερ!!!!