Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Εξαιρετικό Σπύρο ! Η σημαία ταιριάζει μια χαρά σε αυτό το ρολόι !spyoly έγραψε:Γιορτινές ημέρες όπως η σημερινή μου θυμίζουν το καταδυτικό προτζεκτ με τη Ελληνική σημαία.
Μια ιδέα που πρότεινα και υποστήριξα σθεναρά εγώ ο Γιώργος και κάποιοι άλλοι φίλοι αλλά πολεμήθηκε από κάποια άλλη παρέα που την ενοχλούσαν τα εθνικά σύμβολα στα καντραν των ρολογιών….
Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.
Πολύ όμορφο ! Δεν το έχω ξαναδεί και αυτό !gep έγραψε:Καλημέρα και χρόνια πολλά στους Παναγιώτηδες, να χαίρεστε τις Μαρίες και Δέσποινες σας.
Αρκετά ρολόγια απο τη συλλογή του Γιώργου ανήκουν στην κατηγορία <δεν το εχω ξαναδεί αυτό > :)thodorisklm έγραψε: Πέμ Αύγ 15, 2024 12:58 pmΠολύ όμορφο ! Δεν το έχω ξαναδεί και αυτό !gep έγραψε:Καλημέρα και χρόνια πολλά στους Παναγιώτηδες, να χαίρεστε τις Μαρίες και Δέσποινες σας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σπύρο ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο, αλλά το "δεν το έχω ξαναδεί" μάλλον κολλάει σε παλιά κομμάτια που δεν κυκλοφορούν πιά.spyoly έγραψε:Αρκετά ρολόγια απο τη συλλογή του Γιώργου ανήκουν στην κατηγορία <δεν το εχω ξαναδεί αυτό > :)thodorisklm έγραψε: Πέμ Αύγ 15, 2024 12:58 pmΠολύ όμορφο ! Δεν το έχω ξαναδεί και αυτό !gep έγραψε:Καλημέρα και χρόνια πολλά στους Παναγιώτηδες, να χαίρεστε τις Μαρίες και Δέσποινες σας.
.Όντως Σπύρο έχεις δίκιοspyoly έγραψε:Αρκετά ρολόγια απο τη συλλογή του Γιώργου ανήκουν στην κατηγορία <δεν το εχω ξαναδεί αυτό > :)thodorisklm έγραψε: Πέμ Αύγ 15, 2024 12:58 pmΠολύ όμορφο ! Δεν το έχω ξαναδεί και αυτό !gep έγραψε:Καλημέρα και χρόνια πολλά στους Παναγιώτηδες, να χαίρεστε τις Μαρίες και Δέσποινες σας.
. Ωραίος …όμορφη παραλία ?
Άντε να προχωρήσουμε και το δικό μας πρότζεκτ !spyoly έγραψε: Πέμ Αύγ 15, 2024 8:15 am Γιορτινές ημέρες όπως η σημερινή μου θυμίζουν το καταδυτικό προτζεκτ με τη Ελληνική σημαία.
Μια ιδέα που πρότεινα και υποστήριξα σθεναρά εγώ ο Γιώργος και κάποιοι άλλοι φίλοι αλλά πολεμήθηκε από κάποια άλλη παρέα που την ενοχλούσαν τα εθνικά σύμβολα στα καντραν των ρολογιών….
Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.
![]()