Καλοφόρετα τα νέα αποκτήματα παιδιά!
Κώστα τρομερά και τα δύο. Καλώς ήρθες στην παρέα των ΜΜ!!!
Και το Πανέρι απίστευτο!
Υ.Γ. Κώστα, νομίζω τα καινούργια Γιαπωνεζάκια σου θέλουν ένα ακόμα στην παρέα τους

Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά αγαπητέ ΚωσταMegalos έγραψε:σας ευχαριστω και παλι ολους για τις ευχες σας ....
Μαρκο καλοριζικο ... εκανες το κομματι σου με χαρα και αυτο εχει σημασια
Μιχαλη μου σε ευχαριστω παρα πολυ .... το μπλε δεν ειναι το SBGA071 αλλα το SLA023afnios1 έγραψε:Καλοφορετα Κωστη,καλες ωρες να δειχνουν.Το 229 τα σπαει [αν και το τιτανιο 231 ειναι πιο ελαφρυ και το sbga071 μοναδικο μπλε]
Σπυρο μου σε ευχαριστω παρα πολυ .... για λεγε ποιο πιστευεις οτι πρεπει να μπει στην παρεα ???spirosg75 έγραψε:Πω πω πωωωωω! Για κάποιους τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα!
Καλοφόρετα τα νέα αποκτήματα παιδιά!
Κώστα τρομερά και τα δύο. Καλώς ήρθες στην παρέα των ΜΜ!!!
Και το Πανέρι απίστευτο!
Υ.Γ. Κώστα, νομίζω τα καινούργια Γιαπωνεζάκια σου θέλουν ένα ακόμα στην παρέα τους
markosgr28 έγραψε:Ίσως η εταιρία με τις περισσότερες αντιπάθειες, πολλοί τα θεωρούν σκουπίδια στα φόρουμ και δεν τα έχουν σε υπόληψη, προσωπικά είχα το παρελθόν 4-5 με myiota μηχανή και το ένα είχε περάσει τα πάνδεινα από εμένα χωρίς το παραμικρό θέμα και γενικά σε δοκιμές δεν παρουσιάζουν θέματα και τα θεωρώ πολύ αξιοπρεπή για τα χρήματα τους.
Γιατί το πήρα? Παρμορμητική αγορά, όταν βγήκε σε πολύ καλή προσφορά από το ευρωπαϊκό μαγαζί της εταιρίας, έχει και Seiko μηχανή αυτό, που μου αρέσει, μου άρεσε πολύ ο κίτρινος ρότορας, το κίτρινο κουτί του, το invicta στο πλάι της κάσας και ήθελα τη χαρά του καινούργιου, α είχε και ένα κουτί με μπισκότα μέσα! Για κάτι ακριβό κοιτάω και ψήνομαι για διάφορα, αλλά τα οικονομικά με κάνουν να διστάζω και αυτό δε θα αλλάξει σύντομα εκτιμώ. Ορίστε λοιπόν Invicta 8927ob, κράξτε ελεύθερα όσοι το επιθυμείτε:

, το είχα κι αυτό πριν πολλά χρόνια , πολύ τίμιο και αξιόπιστο