Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι σαν βιτρίνα όπου να μπορώ να βαλω τα κομπολόγια που έχω, καμμιά δεκαριά, έτσι ώστε να μην βρίσκονται χύμα ή μέσα σε πουγκιά στο συρτάρι κ να χαίρομαι να τα βλέπω κιόλας.
Φιλικά,
Αντώνης
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
Κομπολόγια
- pugman
- Has thanked: 1181 times
- Been thanked: 1728 times
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Re: Κομπολόγια
Πολύ ωραίο αγαπητέ Σταύρο! Ευχαριστώ!
- These users thanked the author markosgr28 for the post:
- Σιδ.Σταυρος (Πέμ Νοέμ 02, 2017 9:23 pm)
- Rating: 7.69%
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Στη μητέρα μου αρέσουν και έχει αρκετά στο σπίτι σε διάφορα μεγέθη από μικρά, έως τεράστια. Δε νομίζω ότι είναι κάποιο ακριβό πάντως. Και εμένα μου αρέσουν, όποτε πέσει στα χέρια μου κάποιο ασχολούμαι με αυτό για κάποια ώρα.
-
- Has thanked: 137 times
- Been thanked: 320 times
- Επικοινωνία:
Μπορεις να κανεις μια δικη σου απο γυαλι ή πλεξιγκλας ακομη και να παρεις ετοιμη απο καταστηματα μοντελισμου που τις εχουν για να βαζουν αυτοκινητακια-αεροπλανακια και συναφη.pugman έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι σαν βιτρίνα όπου να μπορώ να βαλω τα κομπολόγια που έχω, καμμιά δεκαριά, έτσι ώστε να μην βρίσκονται χύμα ή μέσα σε πουγκιά στο συρτάρι κ να χαίρομαι να τα βλέπω κιόλας.
- pugman
- Has thanked: 1181 times
- Been thanked: 1728 times
Σιδ.Σταυρος έγραψε:Μπορεις να κανεις μια δικη σου απο γυαλι ή πλεξιγκλας ακομη και να παρεις ετοιμη απο καταστηματα μοντελισμου που τις εχουν για να βαζουν αυτοκινητακια-αεροπλανακια και συναφη.pugman έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι σαν βιτρίνα όπου να μπορώ να βαλω τα κομπολόγια που έχω, καμμιά δεκαριά, έτσι ώστε να μην βρίσκονται χύμα ή μέσα σε πουγκιά στο συρτάρι κ να χαίρομαι να τα βλέπω κιόλας.
Ευχαριστώ
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"