Πολύ μου αρέσει αυτό το certina αν έβγαινε σε λίγο μικρότερο το χτύπαγα άνετα.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Πολύ μου αρέσει αυτό το certina αν έβγαινε σε λίγο μικρότερο το χτύπαγα άνετα.
Βασικά είναι το ρολόι "τα κάνω όλα και συμφέρω" αλλά στην ελβετική έκδοση (Perpetual calendar, χρονόμετρα, αντίστροφα χρονόμετρα, ξυπνητηρια, διπλές ώρες, τρίπλες κτλ κτλ)rokman έγραψε:Πολύ μου αρέσει αυτό το certina αν έβγαινε σε λίγο μικρότερο το χτύπαγα άνετα.stefen έγραψε:
πολυ ωραιο και ιδιαιτερο κομματι αγαπητε .... να μας πεις λιγο περισσοτερο για τις πολλες λειτουργιες τουstefen έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 09, 2021 2:37 pmΒασικά είναι το ρολόι "τα κάνω όλα και συμφέρω" αλλά στην ελβετική έκδοση (Perpetual calendar, χρονόμετρα, αντίστροφα χρονόμετρα, ξυπνητηρια, διπλές ώρες, τρίπλες κτλ κτλ)rokman έγραψε:Πολύ μου αρέσει αυτό το certina αν έβγαινε σε λίγο μικρότερο το χτύπαγα άνετα.stefen έγραψε:
Με έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα γιατί ναι μεν είναι ana-digi, αλλά σούπερ διακριτικό
P Day φιλε Δημητρη
Φίλε μου με μεγάλη μου χαρά αλλά οι λειτουργίες του είναι τόσες πολλές που πραγματικά αδυνατούν να αποτυπωθούν στο γραπτό λόγο!Megalos έγραψε:πολυ ωραιο και ιδιαιτερο κομματι αγαπητε .... να μας πεις λιγο περισσοτερο για τις πολλες λειτουργιες τουstefen έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 09, 2021 2:37 pmΒασικά είναι το ρολόι "τα κάνω όλα και συμφέρω" αλλά στην ελβετική έκδοση (Perpetual calendar, χρονόμετρα, αντίστροφα χρονόμετρα, ξυπνητηρια, διπλές ώρες, τρίπλες κτλ κτλ)rokman έγραψε:Πολύ μου αρέσει αυτό το certina αν έβγαινε σε λίγο μικρότερο το χτύπαγα άνετα.stefen έγραψε:
Με έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα γιατί ναι μεν είναι ana-digi, αλλά σούπερ διακριτικό