Βασιλη δες εδω..! Πολυ καλοοοοοο...!!! Ναβιταιμερ 1 με τρεις δεικτες σε μαυρο και μπλε καντραν... παρουσιαση στη Βασιλεια. Μ αυτο με παει ανετα ταμειο...
Αρχισε και ομορφαινει επικινδυνα η Β...!!!! Και αυτο δεν ειναι καλο για μας....
" onclick="window.open(this.href);return false;
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giannistissot έγραψε:Βασιλη δες εδω..! Πολυ καλοοοοοο...!!! Ναβιταιμερ 1 με τρεις δεικτες σε μαυρο και μπλε καντραν... παρουσιαση στη Βασιλεια. Μ αυτο με παει ανετα ταμειο...
Αυτό είναι πανέμορφο!Χρόνια ήθελα να βγάλουν κάτι παρόμοιο με το ref 108 και επιτέλους το έκαναν...Κρίμα όμως που είναι μόνο 38 mm...
These users thanked the author Argo98 for the post (total 2):
giannistissot έγραψε:Βασιλη δες εδω..! Πολυ καλοοοοοο...!!! Ναβιταιμερ 1 με τρεις δεικτες σε μαυρο και μπλε καντραν... παρουσιαση στη Βασιλεια. Μ αυτο με παει ανετα ταμειο...
Αυτό είναι πανέμορφο!Χρόνια ήθελα να βγάλουν κάτι παρόμοιο με το ref 108 και επιτέλους το έκαναν...Κρίμα όμως που είναι μόνο 38 mm...
Ειναι πανεμορφο παντως...! Και που ξερεις μπορει να βγει και σε μεγαλυτερο τωρα που πηραν φορα!
Παρατηρω πως σε ολα τα νεα μοντελα ομως δεν χρησιμοποιειται η νεα μηχανη β20 της συνεργασιας με την τουντορ αλλα οι παλιες ετα.. και μαλιστα το soh ii που εχει την b20 πρεπει να το τσιμπησαν λιγο σε τιμες.