w@tcher έγραψε:Καλημέρα,
αν εννοείτε τα multiband που είναι συνήθως ραδιοελεγχόμενα σε 6 regions (multiband 6), δηλώνω έκπληκτος ως κάτοχος του Casio m5610 εδώ και 1 μήνα, συγχρονίζει 5-6 ημέρες την εδβομάδα στο χέρι κατά τη διάρκεια του ύπνου μου από τις 00:00 - 06:00.
Είναι ελάχιστες οι ημέρες που δεν έχει συγχρονίσει, ίσως φταίνε οι καιρικές συνθήκες λένε πολλοί. Εντύπωση πάντως μου έκανε ότι τις τελευταίες 5 ημέρες με τη Μήδεια στη χώρα μας, δεν πέρασε ημέρα χωρίς συγχρονισμό.
*Μένω στην Αθήνα.
Ότι είπε ο Απόστολος. Έχω το awg-m100b-1aer. Υπάρχουν αναφορές συγχρονισμού κ απο την Κύπρο πάντως.
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
Παρακαλώ αγαπητέ Κώστα. Αυτό που μου φάνηκε τεχνολογικά ενδιαφέρον είναι αυτό που γράφει: "Each metal GM-100 bezel goes through 20 forging processes combined with cutting and polishing and is then matched with a fiberglass resin case for increased strength. When joined together, the GM-110 is resistant to cracking and bending and still maintains its shock protection. "
Και στη φωτο φαίνονται πολύ ποιοτικά, όπως όλα τα G steel που έχω δει. Αυτό που έχω έχει απίστευτη ποιότητα, δεν το πολυφοράω λόγω μεγέθους, αλλά πάντα θαυμάζω την κατασκευή του.
These users thanked the author markosgr28 for the post: