έχω κανα 2 φακούς με led, αλλά μην φανταστείς τίποτα σοβαρό....απλά ο ένας ειδικά προσαρμόζετε πάνω σε ελαστικό ιμάντα κεφαλής και είναι απίστευτα πρακτικός, ειδικά όταν πρέπει να δουλεύεις και με τα δύο χέρια...Βράδυ, στην μέση του πουθενά έκανε την αλλαγή ελαστικού παιχνίδι.Koubilaihan έγραψε:Μπράβο Γιώργο, με το καλό να τον δεχτείς.
Αν δεν έχεις ξαναπιάσει φακό με power led θα εντυπωσιαστείς από τη φωτεινότητα.
Επίσης ο συγκεκριμμένος έχει κι ένα άλλο καλό..έχει μαγνήτη στην πίσω πλευρά και μπορείς εύκολα να κάνεις στήριγμα οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια.
έχει κανα 2-3 mode λειτουργίας, κανα 5άρι led αν θυμάμαι καλά και όλα αυτά δωρεάν...προσφορά κάποιου περιοδικού...τα λεφτά του τα έχει βγάλει και με το παραπάνω.
Είμαι σίγουρος οτι θα εντυπωσιαστώ με αυτόν που πήρα...
χμμμ πρέπει να ψάξω στην αποθήκη για μια μικρή συλλογή από φακούς που είχα πριν πολλά χρόνια...κανα 2 maglite, αλλά έχω και 3-4 vintage... τους χρησιμοποιούσαν παλιά στον ΟΣΕ για την κίνηση των τρένων...έχουν διακόπτη που αλλάζει το τζάμι πέρα από το κλασσικό διάφανο, σε πράσινο και σε κόκκινο. Ο ένας είναι σίγουρα μεγέθους λίγο μεγαλύτερο από την παλάμη, και ο άλλος πολύ μεγαλύτερος...τετράγωνος με χερούλι στο πάνω μέρος...λες και κράταγες ποτιστήρι
Αν δεν με απατά η μνήμη μου είχαν και άλλο ένα κουμπί για σήματα μορς...ρε τι θυμήθηκα...
Φιλικά Γιώργος