Να εισαι καλα Στεφανε.stefen έγραψε:Και εδώ βλέπουμε κάποιες respect καταστάσεις...chris5 έγραψε:adult image
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλωσορισες στο φορουμ.
Να εισαι καλα Στεφανε.stefen έγραψε:Και εδώ βλέπουμε κάποιες respect καταστάσεις...chris5 έγραψε:adult image
ωραιοτατο.. να το χαιρεσαι ... να μας βαλεις και μια στο σκοταδι να δουμε τα lumestefen έγραψε:
ωραιοτατα και τα δυοgkblues έγραψε:
GK iPhone
ελα και οι ελβετοι Μαρκοmarkosgr28 έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου! Να είστε καλά!
Φίλε Δημήτρη aka batman1345 όντως ωραίος συνδυασμός! Για κάποιο λόγο νομίζω πάντως ότι στο skx πάει περισσότερο, ίσως λόγω σχήματος κάσας σε αυτό. Του πάει πολύ ωραία πάντως! Όπως και οι ιμάντες βέβαια σε αυτό. Το καουτσούκ αυτό το είχα δοκιμάσει και στο stargate και θυμάμαι ότι δε μου καθόταν τόσο καλά, ίσως λόγω μεγάλης απόστασης των μπαρετών από την κάσα που με αυτό το καουτσούκ άφηνε κενό. Θα το ξαναδοκιμάσω και θα μου πείτε και εσείς.
Σήμερα πάντως για κάποιο λόγο είπα να αλλάξω και να φορέσω μετά από πολυυυυυυ καιρο αυτό:
Καλώς σας βρήκαchris5 έγραψε:Να εισαι καλα Στεφανε.stefen έγραψε:Και εδώ βλέπουμε κάποιες respect καταστάσεις...chris5 έγραψε:adult image
Καλωσορισες στο φορουμ.
Η επιθυμία σας είναι διαταγή...Megalos έγραψε:ωραιοτατο.. να το χαιρεσαι ... να μας βαλεις και μια στο σκοταδι να δουμε τα lumestefen έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ φιλε Χρήστο!chris5 έγραψε:Πολυ ωραιο και classy ρολοι.markosgr28 έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου! Να είστε καλά!
Φίλε Δημήτρη aka batman1345 όντως ωραίος συνδυασμός! Για κάποιο λόγο νομίζω πάντως ότι στο skx πάει περισσότερο, ίσως λόγω σχήματος κάσας σε αυτό. Του πάει πολύ ωραία πάντως! Όπως και οι ιμάντες βέβαια σε αυτό. Το καουτσούκ αυτό το είχα δοκιμάσει και στο stargate και θυμάμαι ότι δε μου καθόταν τόσο καλά, ίσως λόγω μεγάλης απόστασης των μπαρετών από την κάσα που με αυτό το καουτσούκ άφηνε κενό. Θα το ξαναδοκιμάσω και θα μου πείτε και εσείς.
Σήμερα πάντως για κάποιο λόγο είπα να αλλάξω και να φορέσω μετά από πολυυυυυυ καιρο αυτό:
Ευχαριστώ πολύ! Το έχω 5-6 χρόνια τώρα ήταν το καθημερινό μου ρολόι για περίπου 1 χρόνο. Όσο το φορούσα τόσο περισσότερο μου άρεσε. Μέγεθος, βάρος, άνεση, εμφάνιση. Με χαλάει λίγο που δεν έχει φωσφορίζοντες δείκτες, στα νεότερα μοντέλα έχουν βάλει. Είναι όμως λίγο vintage έτσι, οπότε ΟΚ. Είναι καταδυτικό με dress κάπως εμφάνιση, λόγω και έλλειψης στεφάνης.pugman έγραψε:Ωωωω πολύ ωραίο το conquest! Μου αρέσει περισσότερο απο τη χελώνα.
Να το χαίρεσαι!
Send using Tapatalk