pugman έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια πολύ θέλω να έρθω. Αναλόγως τι ώρα θα ξεμπερδέψω θα πράξω. Αν μπορέσω θα σου τηλεφωνήσω.
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
pugman έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια πολύ θέλω να έρθω. Αναλόγως τι ώρα θα ξεμπερδέψω θα πράξω. Αν μπορέσω θα σου τηλεφωνήσω.
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
Καλη επιστροφη! Χαρηκα που τα ειπαμε και χαζεψαμε!gkblues έγραψε:Η συνέντευξη πήγε καλά....Αναμονή τώρα της επιλογής.
Η δε ρολογοτσαρκα νομίζω ότι με κάλυψε απολυτα.Δοκιμασα ρολόγια που δεν είχα την τύχη να τα δω απο κοντά εξεπλάγην με κάποια από αυτά αλλά και αναθεώρησα για κάποια άλλα.
Ευχαριστώ το Γιάννη και τον Παναγιώτη για την υπομονή τους να είναι μαζί μου
Περισσότερα όταν επιστρέψω
Think Different
μπραβο Γιωργο ... εκανα καποιες ενεργεις που ελπιζω να βοηθησουν ... ας αναμενουμε το καλυτεροgkblues έγραψε:Η συνέντευξη πήγε καλά....Αναμονή τώρα της επιλογής.
Η δε ρολογοτσαρκα νομίζω ότι με κάλυψε απολυτα.Δοκιμασα ρολόγια που δεν είχα την τύχη να τα δω απο κοντά εξεπλάγην με κάποια από αυτά αλλά και αναθεώρησα για κάποια άλλα.
Think Different
Σε ευχαριστώ και από εδώ φίλε μου Κωστα.Ειμαι υπόχρεος σε κάθε περίπτωσηMegalos έγραψε:μπραβο Γιωργο ... εκανα καποιες ενεργεις που ελπιζω να βοηθησουν ... ας αναμενουμε το καλυτεροgkblues έγραψε:Η συνέντευξη πήγε καλά....Αναμονή τώρα της επιλογής.
Think Different
Έχεις τετοια πληροφόρηση Κώστα;Megalos έγραψε:Γιωργο χρειαζεται υπομονη .... ακομα δεν εχουν προχωρησει στην επιλογη
ναι Γιωργο ... ακομα τιποτα δεν αποφασιστηκεgkblues έγραψε:Έχεις τετοια πληροφόρηση Κώστα;Megalos έγραψε:Γιωργο χρειαζεται υπομονη .... ακομα δεν εχουν προχωρησει στην επιλογη
Think Different