Για το ίδιο λέμε .... λάθος
Πολύ φλύαρο το βρίσκω όμως ρε φιλε
Think Different
Αγορά χρονογραφου έως 2000
- gkblues
- Has thanked: 1753 times
- Been thanked: 4391 times
- Επικοινωνία:
- gkblues
- Has thanked: 1753 times
- Been thanked: 4391 times
- Επικοινωνία:
Re: Αγορά χρονογραφου έως 2000
Συμφωνώ Ηλία απλά περνάει και από το μυαλό μου κάποιες φορές η λύση ενός οικονομικού χρονογράφου έστω και quartz πχ bulova moonwatch όπου θα μου καλύπτετε μερικώς την ανάγκη μουIlias-G έγραψε:Όταν πρόκειται να αγοράσεις καποιο τετοιο ρολόι, κανεις ενα ταξιδακι στην Αθηνα και τα δοκιμάζεις, μαζί με άλλα που ισως δεν εχεις σκεφτεί και ισως σου κατσουν καλά στο χέρι, φυσικά και δεν παιρνεις "γουρούνι στο σακί".gkblues έγραψε:Φιλε Ηλια καλημερα..Χρονογραφο δεν εχω καθολου.Αν με ρωτησεις μεταξυ των δυο ποιο μου αρεσει λιγο καλυτερα θα σου ελεγα μαλλον το 68.Το οποιο ομως δεν υπαρχει πλεον πουθενα.Το μονο σημειο που μπορω να το βρω ειναι το chrono24 σε τιμες ομως που αγγιζουν τις τιμες του big eye(1800-1900 ευρω).Εκει καπου προβληματιζομαι.(εκτος αν το πουλαει ο Παναγιωτης )Ilias-G έγραψε:Το Hamilton το εχω δει (του Παναγιώτη) και ειναι πανέμορφο και ιστορικό. Όμως με το Longines ανεβαινεις κατηγορία σε "όνομα" και μου αρέσει πολύ επίσης. Αν εχουν περιπου την ιδια τιμή? , τότε Longines από μένα. Νομίζω ότι μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, το Hamilton με το panda dial ειναι πιο σπορ (αν και "έρωτας").gkblues έγραψε:Καλησπέρα παιδιά..Η έλλειψη υπάρχει που υπάρχει βάλε και το μικρόβιο της αγοράς και έδεσε.
Ψάχνω για ρολόι χρονογράφο με ταβάνι τα 2000€
Αρχικα έχω πάθει την πλάκα μου με δύο επιλογές.
1. Hamilton intramatic 68
2. Longines Big Eye
Think Different
Τελικός "κριτής" ο καρπός σου...
Hamilton pioneer & Sinn 144, πανέμορφες και "ιστορικές" κάσες, αλλά όταν έχεις κι άλλους χρονογράφους. Έχεις...??
ΥΓ. Φτουυυ!! Τωρα ειδα ότι το Λονζιν δεν εχει ημερομηνία. Και μου τη σπάει πολύ αυτό....
Πιστευω παντως οτι με την αγορα του Longines ανεβαινω σκαλι.
Το κακο με εμενα εδω που ειμαι ειναι οτι πολυ δυσκολα θα μπορεσω να δοκιμασω ενα απο τα δυο υ.
Το μονο που ειχα την τυχη να δοκιμασω και ξετρελαθηκα ειναι το Longines heritage 1935 για το οποιο ισως και να αφηνα τους χρονογραφους
Το "τσέχικο" το εχω δει και δοκιμάσει και ειναι όντως υπέροχο, αλλά αν θελεις χρονογράφο μην λοξοκοιτάς....γιατί αν δεν παρεις, μετά από λίγο θα ξαναθέλεις.
Think Different
- giannistissot
- Has thanked: 7623 times
- Been thanked: 2648 times
Ετσι.. σωστος!Ilias-G έγραψε:Όταν πρόκειται να αγοράσεις καποιο τετοιο ρολόι, κανεις ενα ταξιδακι στην Αθηνα και τα δοκιμάζεις, μαζί με άλλα που ισως δεν εχεις σκεφτεί και ισως σου κατσουν καλά στο χέρι, φυσικά και δεν παιρνεις "γουρούνι στο σακί".gkblues έγραψε:Φιλε Ηλια καλημερα..Χρονογραφο δεν εχω καθολου.Αν με ρωτησεις μεταξυ των δυο ποιο μου αρεσει λιγο καλυτερα θα σου ελεγα μαλλον το 68.Το οποιο ομως δεν υπαρχει πλεον πουθενα.Το μονο σημειο που μπορω να το βρω ειναι το chrono24 σε τιμες ομως που αγγιζουν τις τιμες του big eye(1800-1900 ευρω).Εκει καπου προβληματιζομαι.(εκτος αν το πουλαει ο Παναγιωτης )Ilias-G έγραψε:Το Hamilton το εχω δει (του Παναγιώτη) και ειναι πανέμορφο και ιστορικό. Όμως με το Longines ανεβαινεις κατηγορία σε "όνομα" και μου αρέσει πολύ επίσης. Αν εχουν περιπου την ιδια τιμή? , τότε Longines από μένα. Νομίζω ότι μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, το Hamilton με το panda dial ειναι πιο σπορ (αν και "έρωτας").gkblues έγραψε:Καλησπέρα παιδιά..Η έλλειψη υπάρχει που υπάρχει βάλε και το μικρόβιο της αγοράς και έδεσε.
Ψάχνω για ρολόι χρονογράφο με ταβάνι τα 2000€
Αρχικα έχω πάθει την πλάκα μου με δύο επιλογές.
1. Hamilton intramatic 68
2. Longines Big Eye
Think Different
Τελικός "κριτής" ο καρπός σου...
Hamilton pioneer & Sinn 144, πανέμορφες και "ιστορικές" κάσες, αλλά όταν έχεις κι άλλους χρονογράφους. Έχεις...??
ΥΓ. Φτουυυ!! Τωρα ειδα ότι το Λονζιν δεν εχει ημερομηνία. Και μου τη σπάει πολύ αυτό....
Πιστευω παντως οτι με την αγορα του Longines ανεβαινω σκαλι.
Το κακο με εμενα εδω που ειμαι ειναι οτι πολυ δυσκολα θα μπορεσω να δοκιμασω ενα απο τα δυο υ.
Το μονο που ειχα την τυχη να δοκιμασω και ξετρελαθηκα ειναι το Longines heritage 1935 για το οποιο ισως και να αφηνα τους χρονογραφους
Το "τσέχικο" το εχω δει και δοκιμάσει και ειναι όντως υπέροχο, αλλά αν θελεις χρονογράφο μην λοξοκοιτάς....γιατί αν δεν παρεις, μετά από λίγο θα ξαναθέλεις.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Has thanked: 568 times
- Been thanked: 1258 times
gkblues έγραψε: Σπυρο τι λες;
Λέω αυτό που λέει και ο Ηλίας.
Το λονζίν έχει το προβάδιμα, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να γίνουν επιτόπου δοκιμές.
(από hamilton νομίζω το pan europe είναι πιο όμορφος χρονογράφος).
- pugman
- Has thanked: 1181 times
- Been thanked: 1729 times
Πάμε πάλι.gkblues έγραψε:Το 104 λες μάλλον Αντώνη έτσι;pugman έγραψε:Όπως είπε κ ο τζιτζιλής sinn 104.
Στο longines δε μου αρέσει η ασυμμετρία στα υποκαντραν. Το panda... δεν ξέρω... κάτι δεν... Το άλλο hami ναι αλλά το sinn είναι αυτό που θα έπαιρνα (κρατώντας κ το hami που έχεις στην αγγελία)
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
Sent from my iPad using Tapatalk
Ή πουλάς αυτό
κ αγοράζεις αυτό
ή το κρατάς κ αγοράζεις αυτό
Πάρε κ ενα review
http://wornandwound.com/review/sinn-103 ... ph-review/" onclick="window.open(this.href);return false;
Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με τον Ηλία. Ο μόνος κριτής είσαι εσύ κ ο καρπός σου. Ξέρω δεν είναι εύκολο εκεί που είσαι αλλά η δοκιμή είναι μονόδρομος.
- Rating: 7.69%
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"