Megalos έγραψε:ευχαριστω για τις προτασεις ... παντως για το θεμα της κοκκινης γραμμης ετσι λειτουργει η Rolex σε διαφορες τετοιες μικρολεπτομερειες
βεβαια και σε αλλες εταιρειες ισχυουν κατι παρεμφερη , πχ το logo στα Panerai ετσι δεν λειτουργει Σπυρο
Μάλλον όχι Κωστα.
Η Panerai βάζει το logo σε base μοντελα και αποκλειστικά σε αυτα.
ναι Σπυρο μου , αλλα και τα base με Logo ειναι ακριβοτερα .. ετσι δεν ειναι !
Οχι, δεν ειναι ετσι.
Ισα-ισα τα base με logo Κωστα, ιδιαιτερα τα πιο παλια (000,005, 380) ηταν τα φθηνοτερα πανερια.
Αλλα και τα 1000,1005, εχουν την ιδια τιμη.Οπως και καποια μπουτικ μοντελα με logo, παλι δεν ειναι ακριβα.
Megalos έγραψε:ευχαριστω για τις προτασεις ... παντως για το θεμα της κοκκινης γραμμης ετσι λειτουργει η Rolex σε διαφορες τετοιες μικρολεπτομερειες
βεβαια και σε αλλες εταιρειες ισχυουν κατι παρεμφερη , πχ το logo στα Panerai ετσι δεν λειτουργει Σπυρο
Μάλλον όχι Κωστα.
Οχι, δεν ειναι ετσι.
Ισα-ισα τα base με logo Κωστα, ιδιαιτερα τα πιο παλια (000,005, 380) ηταν τα φθηνοτερα πανερια.
Αλλα και τα 1000,1005, εχουν την ιδια τιμη.Οπως και καποια μπουτικ μοντελα με logo, παλι δεν ειναι ακριβα.
Σπυρο εγω δεν ειπα οτι ειναι ακριβα αυτα με το Logo ..ειπα οτι ειναι ακριβοτερα απο αυτο χωρις Logo ! κανω λαθος ?
Μάλλον όχι Κωστα.
Οχι, δεν ειναι ετσι.
Σπυρο εγω δεν ειπα οτι ειναι ακριβα αυτα με το Logo ..ειπα οτι ειναι ακριβοτερα απο αυτο χωρις Logo ! κανω λαθος ?
Μα το ειπα και πριν Κωστα. Δεν ειναι ακριβοτερα οσα εχουν logo σε σχεση με αυτα που εχουν.
Ειπαμε οτι τα base logo ειναι τα πιο φθηνα πανερια!!!
Κώστα καλοφόρετο! Δωράκι για τα γεννέθλια σου; Να το χαίρεσαι μαζί με το άλλο που είδαμε κάποιοι την Δευτέρα που ήρθαμε στην συνάντηση. Οι υπόλοιποι λυπάμαι...
☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]
These users thanked the author pugman for the post:
pugman έγραψε:Κώστα καλοφόρετο! Δωράκι για τα γεννέθλια σου; Να το χαίρεσαι μαζί με το άλλο που είδαμε κάποιοι την Δευτέρα που ήρθαμε στην συνάντηση. Οι υπόλοιποι λυπάμαι...