Τη γνωμη σας! :)

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40824 times
Been thanked: 8921 times

Re: Τη γνωμη σας! :)

Δημοσίευση από Megalos »

Οκ φίλε ..θα τα κάνω εγω ελληνικα :wistle:
These users thanked the author Megalos for the post:
dimRHO (Σάβ Φεβ 13, 2016 8:45 pm)
Rating: 7.69%
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
eddiedimitris
Has thanked: 33 times
Been thanked: 45 times

Δημοσίευση από eddiedimitris »

dimRHO έγραψε:Ta Alpina τα έχεις κοιτάξει ?

http://www.ablogtowatch.com/alpina-full ... aph-watch/" onclick="window.open(this.href);return false;
Θα ψαχτω γενικα και θα δουμε...εχω πολλα ψωμια ακομα...σε ευχαριστω για το χρονο σου φιλε μου.
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40824 times
Been thanked: 8921 times

Δημοσίευση από Megalos »

Ενδιαφέρουσα πρόταση σου έκανε Δημητρη ο Δημήτρης :smile:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
chris5
moderator
Has thanked: 787 times
Been thanked: 1479 times

Δημοσίευση από chris5 »

Εφοσον εχουν πεσει στο τραπεζι προτασεις απο omega,tudor,tag και breitling,ποια Alpina λετε?
Εγω δεν τα βλεπω καν.
Με ολο το συμπαθειο.
$0$$ :smile:
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
Άβαταρ μέλους
dimRHO
Has thanked: 129 times
Been thanked: 368 times

Δημοσίευση από dimRHO »

chris5 έγραψε:Εφοσον εχουν πεσει στο τραπεζι προτασεις απο omega,tudor,tag και breitling,ποια Alpina λετε?
Εγω δεν τα βλεπω καν.
Με ολο το συμπαθειο.
$0$$$$ :smile:

Μια πρόταση γιά κάποιον νεοεισερχομενο στο club για να μην δώσει πολλα και μετα το μετανοιωσεις.
eddiedimitris

Λοιπον καταρχας ευχαριστω ολους για το χρονο σας.

Προς το παρων δε θα κανω κινηση και θα εξηγησω το σκεπτικο που που σιγουρα οι περισσοτεροι θα διαφωνησετε...

Να υπενθυμισω οτι προς το παρων ειμαι κατοχος 3 quartz ρολογιων με καλυτερο αυτων και πιο προσφατο το

http://www.citizenwatch.com/en-uk/watch ... CC9005-58E" onclick="window.open(this.href);return false;

το οποιο αγορασα πριν 2 μηνες περιπου και επισης κατοχος ενος μηχανικου του Victorinοχ που μου εδωσε την ευκαιρια το φορουμ μας και κερδισα στην κοπη της πιτας.

Μπηκα λοιπον την τελευταια βδομαδα πολυ στην πριζα για να παρω ενα μηχανικο.Σε περιπτωση που πραγματικα με εντυπωσιαζε κατι θα εδινα και καποια χρηματα παραπανω.
Ψαχνωντας(πολλες ωρες) και πηγαινοντας και απο κοντα διαπιστωσα τα εξης...

-Οσα ειδα κατα βαση ηταν πιο βαρια αλλα και στην καλυτερη το ιδιο εμφανησιμα με το f900 που εχω(ζυγιζει μαζι το μπρασελε 100 περιπου γραμμαρια)

-Ακομα και οι καλυτεροι αυτοματοι μηχανισμοι δε φτανουν την ακριβεια του quartz.Αυτο το ηξερα ετσι κι αλλιως.Αυτο που δεν ηξερα ηταν οτι χανουν σε πολλες των περιπτωσεων 6 δευτερα/μερα αρα με λιγα λογια στο περιπου χρειαζεται ρυθμιση μια φορα το μηνα.Για perpetual ουτε λογος...

-Τα μηχανικα χρειαζονται service κατι που το citizen δε χρειαζεται μαλιστα λογω eco drive ουτε καν μπαταρια θελει.

-Αν ηθελα και χρονογραφο κλπ εκει ανεβαινε και αλλο το κοστος.

-Στην ουσια θετοντας ως οριο τα 5 χιλιαδες ευρω το μονο πλεονεκτημα θα ηταν οτι θα μηχανισμο με πολυ λεπτομερεια και ισως πολυ περισσοτερη δουλεια απ οτι ενας quartz.Δε μπορεσα να βρω αλλο πλεονεκτημα
(Εβαλα σαν οριο τα 5000 γιατι αν το οριο ηταν πχ 15.000 εκει θα μπορουσαμε να μιλαμε για χρυσο ρολοι κλπ που εκει αλλαζει το πραγμα γιατι το βλεπεις περισσοτερο ως κοσμημα)Ισως για λογους επαγγελματικου πιο πολυ πρεστιζ καποια στιγμη που θα μαι πιο ανετος θα το ξανα σκεφτω.

Αρα σκεπτομενος τα παραπανω και βεβαια εχοντας το Victorinox ωστε να καλυπτω τις μη quartz αναγκες μου θα παραμεινω ως εχω...

Ξερω οι περισσοτεροι θα διαφωνησετε αλλα ως απειρος βεβαια που ειμαι δεν καταφερα να βρω πραγματικα τοσους πολλους λογους να παω σε μηχανικο αυτη τη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
dimRHO

Δημοσίευση από dimRHO »

eddiedimitris έγραψε:Λοιπον καταρχας ευχαριστω ολους για το χρονο σας.

Προς το παρων δε θα κανω κινηση και θα εξηγησω το σκεπτικο που που σιγουρα οι περισσοτεροι θα διαφωνησετε...

Να υπενθυμισω οτι προς το παρων ειμαι κατοχος 3 quartz ρολογιων με καλυτερο αυτων και πιο προσφατο το

http://www.citizenwatch.com/en-uk/watch ... CC9005-58E" onclick="window.open(this.href);return false;

το οποιο αγορασα πριν 2 μηνες περιπου και επισης κατοχος ενος μηχανικου του Victorinοχ που μου εδωσε την ευκαιρια το φορουμ μας και κερδισα στην κοπη της πιτας.

Μπηκα λοιπον την τελευταια βδομαδα πολυ στην πριζα για να παρω ενα μηχανικο.Σε περιπτωση που πραγματικα με εντυπωσιαζε κατι θα εδινα και καποια χρηματα παραπανω.

-Οσα ειδα κατα βαση ηταν πιο βαρια αλλα και στην καλυτερη το ιδιο εμφανησιμα με το f900 που εχω(ζυγιζει μαζι το μπρασελε 100 περιπου γραμμαρια)

-Ακομα και οι καλυτεροι αυτοματοι μηχανισμοι δε φτανουν την ακριβεια του quartz.Αυτο το ηξερα ετσι κι αλλιως.Αυτο που δεν ηξερα ηταν οτι χανουν σε πολλες των περιπτωσεων 6 δευτερα/μερα αρα με λιγα λογια στο περιπου χρειαζεται ρυθμιση μια φορα το μηνα.Για perpetual ουτε λογος...

-Τα μηχανικα χρειαζονται service κατι που το citizen δε χρειαζεται μαλιστα λογω eco drive ουτε καν μπαταρια θελει.

-Στην ουσια θετοντας ως οριο τα 5 χιλιαδες ευρω το μονο πλεονεκτημα θα ηταν οτι θα μηχανισμο με πολυ λεπτομερεια και ισως πολυ περισσοτερη δουλεια απ οτι ενας quartz.Δε μπορεσα να βρω αλλο πλεονεκτημα
(Εβαλα σαν οριο τα 5000 γιατι αν το οριο ηταν πχ 15.000 εκει θα μπορουσαμε να μιλαμε για χρυσο ρολοι κλπ που εκει αλλαζει το πραγμα γιατι το βλεπεις περισσοτερο ως κοσμημα)Ισως για λογους επαγγελματικου πιο πολυ πρεστιζ καποια στιγμη που θα μαι πιο ανετος θα το ξανα σκεφτω.

Αρα σκεπτομενος τα παραπανω και βεβαια εχοντας το Victorinox ωστε να καλυπτω τις μη quartz αναγκες μου θα παραμεινω ως εχω...

Ξερω οι περισσοτεροι θα διαφωνησετε αλλα ως απειρος βεβαια που ειμαι δεν καταφερα να βρω πραγματικα τοσους πολλους λογους να παω σε μηχανικο αυτη τη στιγμη.
Συμφωνώ πλήρως, αγοράζοντας πολλά μηχανικά κάποια στιγμή θα θέλουν σέρβις και ούτε καν θα τα χαρείς φορώντας τα.
Όταν πια αποφασίσεις να αγοράσεις κάτι θα σου πρότεινα να περιμένεις να μπει η 32XX στα SS Oysters και να χτυπήσεις τότε ένα, έτσι θα έχεις και ότι καλύτερο όσο αφορά τεχνικά και σέρβις ανά 10ετία.

Που και που διαβάζω για κάποια προβλήματα στα ηλιακά Citizen, ελπίζω να μου σου βγάλουν κανένα. Κατά τ'άλλα είναι η καλύτερη φιλοσοφία για κάποιον που θέλει σχετικά σέρβις free ρολόι ακριβείας.
eddiedimitris

dimRHO έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:Λοιπον καταρχας ευχαριστω ολους για το χρονο σας.

Συμφωνώ πλήρως, αγοράζοντας πολλά μηχανικά κάποια στιγμή θα θέλουν σέρβις και ούτε καν θα τα χαρείς φορώντας τα.
Όταν πια αποφασίσεις να αγοράσεις κάτι θα σου πρότεινα να περιμένεις να μπει η 32XX στα SS Oysters και να χτυπήσεις τότε ένα, έτσι θα έχεις και ότι καλύτερο όσο αφορά τεχνικά και σέρβις ανά 10ετία.

Που και που διαβάζω για κάποια προβλήματα στα ηλιακά Citizen, ελπίζω να μου σου βγάλουν κανένα. Κατά τ'άλλα είναι η καλύτερη φιλοσοφία για κάποιον που θέλει σχετικά σέρβις free ρολόι ακριβείας.
Η επιχειρηματολογια σου με προβληματισε οποτε πιθανως να αναθεωρησω.Να σαι καλα σε ευχαριστω για το χρονο σου.
Άβαταρ μέλους
dimRHO

Δημοσίευση από dimRHO »

eddiedimitris έγραψε:
dimRHO έγραψε:

Η επιχειρηματολογια σου με προβληματισε οποτε πιθανως να αναθεωρησω.Να σαι καλα σε ευχαριστω για το χρονο σου.
μέχρι να μπει θα περάσουν 6-7 χρόνια, έχεις χρόνο να το σκεφτείς. μέχρι τότε ελπίζω θα σε γεμίζει η συντροφιά των Citizen κ Victorinox.
eddiedimitris

Να σαι καλα,σε ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον και το χρονο σου.
Απάντηση