Online αγορα.......

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Άβαταρ μέλους
cupra73
Has thanked: 1427 times
Been thanked: 1028 times

Re: Online αγορα.......

Δημοσίευση από cupra73 »

Μου είστε και βιαστικούληδες...... :slap:

Πρέπει να βγει η απόφαση, να εκδοθεί και να δημοσιευτεί το νέο ΦΕΚ και μετά θα ανοίξουν οι αγορές από εξωτερικό, λίγο υπομονή, αν το άρθρο δεν είναι πατάτα πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε αποτελέσματα.

Κι εγώ προσπαθώ καθημερινά αλλά τίποτε προς το παρών.
Άβαταρ μέλους
rokman
Has thanked: 113 times
Been thanked: 1236 times

Δημοσίευση από rokman »

Η παρακάτω μέθοδος είναι δοκιμασμένη από έμενα, αλλά έχει την επιβάρυνση που αναφέρω. Για τους βιαστικούς...

χρειάζεται να έχεις ένα 2ο email , όχι αυτό που έχετε ήδη συνδεδεμένο με το paypal...(αν δεν έχετε ανοίγετε ένα νέο εμαιλ πχ στο yahoo)
πάτε μετά στον paypal κάνετε login και μετά πατάτε το tab request money... εισάγετε την διεύθυνση του 2ου εμαιλ και το ποσό που ζητάτε να σας πληρώσει πχ20ευρω. (ζητάτε δηλαδή από τον εαυτό σας να σας πληρώσει αυτά τα λεφτά)...το paypal στελνει αποδειξη πληρωμης στο 2ο εμαιλ.
Καντε τωρα login στο εμαιλ αυτο και θα δειτε την εντολη πληρωμης πατηστε pay now και στο παραθυρο παυπαλ που θα ανοιξει επιλεξτε να πληρωσετε με καρτα ΟΧΙ με paypal. Βαλτε τα στοιχεια της καρτας (εγω εβαλα την ιδια που εχω συνδεσει με το paypal χωρις προβλημα) και πληρωστε.
Αμεσως μετα καντε login στο paypal και θα δειτε στο υπολοιπο σας το ποσο πιστωμενο μειον τις κρατησεις.
Πηγαιντε στο εβαυ αγοραστε κατι και πληρωστε μεσω paypal ως συνηθως. Θα δειτε οτι σας εχει ως επιλογη την πληρωμη μεσω Paypal Balance που ειναι αυτο το υπολοιπο που μολις 'κατασκευασατε'. Η παραγγελια θα προχωρησει κανονικα!!!

Η ΕΠΙΒΆΡΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΕΊΝΑΙ: ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ *3,4% -0,35€
These users thanked the author rokman for the post:
Megalos (Τρί Σεπ 15, 2015 10:47 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5172 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

rokman έγραψε:Η παρακάτω μέθοδος είναι δοκιμασμένη από έμενα, αλλά έχει την επιβάρυνση που αναφέρω. Για τους βιαστικούς...

χρειάζεται να έχεις ένα 2ο email , όχι αυτό που έχετε ήδη συνδεδεμένο με το paypal...(αν δεν έχετε ανοίγετε ένα νέο εμαιλ πχ στο yahoo)
πάτε μετά στον paypal κάνετε login και μετά πατάτε το tab request money... εισάγετε την διεύθυνση του 2ου εμαιλ και το ποσό που ζητάτε να σας πληρώσει πχ20ευρω. (ζητάτε δηλαδή από τον εαυτό σας να σας πληρώσει αυτά τα λεφτά)...το paypal στελνει αποδειξη πληρωμης στο 2ο εμαιλ.
Καντε τωρα login στο εμαιλ αυτο και θα δειτε την εντολη πληρωμης πατηστε pay now και στο παραθυρο παυπαλ που θα ανοιξει επιλεξτε να πληρωσετε με καρτα ΟΧΙ με paypal. Βαλτε τα στοιχεια της καρτας (εγω εβαλα την ιδια που εχω συνδεσει με το paypal χωρις προβλημα) και πληρωστε.
Αμεσως μετα καντε login στο paypal και θα δειτε στο υπολοιπο σας το ποσο πιστωμενο μειον τις κρατησεις.
Πηγαιντε στο εβαυ αγοραστε κατι και πληρωστε μεσω paypal ως συνηθως. Θα δειτε οτι σας εχει ως επιλογη την πληρωμη μεσω Paypal Balance που ειναι αυτο το υπολοιπο που μολις 'κατασκευασατε'. Η παραγγελια θα προχωρησει κανονικα!!!

Η ΕΠΙΒΆΡΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΕΊΝΑΙ: ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ *3,4% -0,35€
Ωπ! Έξυπνο!! Επιβάρυνση τα fees, αλλά αν δουλεύει είναι λύση προσωρινά, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, για όποιον χρειάζεται άμεσα κάτι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

markosgr28 έγραψε:
Ωπ! Έξυπνο!! Επιβάρυνση τα fees, αλλά αν δουλεύει είναι λύση προσωρινά, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, για όποιον χρειάζεται άμεσα κάτι.
To δοκιμασα και δουλεψε.

Βεβαια με την επιλογη να πληρωσεις με πιστωτικη σε οδηγει υποχρεωτικα σε ανοιγμα δευτερου λογαριασμου Paypal,οποτε στο τελος βρισκεσαι με δυο λογαριασμους του ιδιου προσωπου που ελεγχονται φυσικα απο δυο διαφορετικα email και password.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
rokman

Δημοσίευση από rokman »

εγώ δεν άνοιξα 2ο λογαριασμό.
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei

rokman έγραψε:εγώ δεν άνοιξα 2ο λογαριασμό.
Περίεργο.εμενα τα βήματα με οδήγησαν εκεί με δημιουργία νέου κωδικού.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
rokman

Δημοσίευση από rokman »

μόλις πλήρωσα με paypal, κανονικά χωρίς workaround...

ξεχυθείτε !!!!
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei

rokman έγραψε:μόλις πλήρωσα με paypal, κανονικά χωρίς workaround...

ξεχυθείτε !!!!

Πολυ ωραια,σιγα σιγα λενε θα τα απελευθερωσουν εντελως.
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5172 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

rokman έγραψε:μόλις πλήρωσα με paypal, κανονικά χωρίς workaround...

ξεχυθείτε !!!!
Αυτά είναι νέα! Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω πολύ σύντομα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
cupra73
Has thanked: 1427 times
Been thanked: 1028 times

Δημοσίευση από cupra73 »

Κι εγώ από χτες το βράδυ ήδη έκανα αγορές όπως και πριν cc χωρίς κόλπα (ebay μέσω pay pal)...απλά μετά τις 2 αγορές δεν με άφησε να κάνω και 3η, προφανώς υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.
Απάντηση