ggli έγραψε:Να αρχίσουμε να αλλαζούμε χομπυ σιγά σιγά λέω εγώ.
Μου φαίνεται ό,τι πήραμε, πήραμε...
Πάντως θεωρώ ότι θα πρέπει να αφήσουμε λίγο "τη σκόνη να καθίσει" και να δούμε πως εχουν τα πράγματα μετά από λίγο καιρό.
Τώρα είναι πολύ μπλεγμένα τα πράγματα, όλοι ψάχνονται...
Οι τιμές θα πάρουν άσχημη ανηφόρα σε καινούργια και μεταχειρισμένα. Αυτοί που δεν καίγονται για μετρητό, τα βαριά κομμάτια τα έχουν θάψει και περιμένουν αυτό ακριβώς που έγραψες Ηλία...να καταλαγιάσει η σκόνη. Φυσικά οι νέες τιμές θα είναι αυξημένες!!! Ακόμα και τα μαγαζιά στην παρούσα φάση δεν τα συμφέρει να πουλήσουν με παλιές τιμές. Το κομμάτι που θα δώσουν θα πρέπει να το αντικαταστήσουν και αυτό θα έχει έξτρα κόστος.
Ο νόμος της αγοράς λέει, πως σε περίοδο αυξήσεων δεν πουλάς με τιμές αγοράς, αλλά με τιμές αντικατάστασης.
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
Πάντως θεωρώ ότι θα πρέπει να αφήσουμε λίγο "τη σκόνη να καθίσει" και να δούμε πως εχουν τα πράγματα μετά από λίγο καιρό.
Ηλία όπως λέει και ο σοφός λαός μας , στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται , μη ξαφνιαστεις αν δεις αυξήσεις πολύ μεγαλύτερες απο τις προβλεπόμενες .
Ηλία όπως λέει και ο σοφός λαός μας , στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται , μη ξαφνιαστεις αν δεις αυξήσεις πολύ μεγαλύτερες απο τις προβλεπόμενες .
πολυ σωστα τα λες Γιαννη μου ...για να δουμε που θα κατσει η μπιλια
Γι'αυτό λεω πως πρεπει να περιμένουμε, ίσως και όχι λίγο καιρό. Να διαμορφωθεί και να σταθεροποιηθεί η νεα κατασταση στην αγορά.
Aπο αυριο Παρασκευη,επισημα + 8% η TISSOT και απο τα μεσα Φλεβαρη +6% η Ω.
Αναμενονται ειδοποιησεις και για τις υπολοιπες εταιριες,με τις -ανεπισημες- πληροφοριες να θελουν τη ROLEX πρωταθλητρια (κοντα στο + 20%)