Άμα καταλάβαινα ότι είχες παιραισθήσεις θα σου έκανα και κανένα έλεγχο για να δω τι γίνετε...
Τζάμπα σπουδάζουμε???
Ηλια αυτα τωρα μας τα λες ...Ilias-G έγραψε:Επίσης απ' ό,τι ισχυρίζονται οι "ειδικοί", το άρωμα βανίλιας έχει "ευεργετική" επίδραση στις κυρίες που βρίσκονται στη παρέα μας.......![]()
Αν μη τι άλλο, ένα χρήσιμο tip!!....![]()
![]()
Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη να σε καλά!!! Οτι επιθυμείς και εσύ στο χέρι σου!!!!vaguras έγραψε:Μάριε πολύ ωραίο το νέο σου απόκτημα. Καλοφόρετο και καλές βουτιές!!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου, η αλήθεια είναι ότι είναι έρωτας!!!! Να σε καλά, ευχαριστώ επίσης για το περιττό ζήλο που υπέδειξες προς το πρόσωπο-ρολόι μου, να ξέρεις ότι και εγώ σε συμπαθώ ιδιαιτέρως και σου ανταποδίδω τις ευχές!!!!StefMac έγραψε:Μάριε φίλε μου, καλορίζικο, καλοφόρετο, το "καλό" σου το "όμορφο" σου !!!![]()
Και 46mmκαι δυο λουράκια και βιδωτές μπαρέττες και άρωμα βανίλιας ...
![]()
... Σαν το άρωμα γυναίκας ένα πράμα δηλαδή !!!![]()
Μπράβο φίλε πολύ ωραίο ρολόι από μια μάρκα που συμπαθώ πολύ και αν δεν έπαιρνα το JLC,
ίσος να χτύπαγα το LAGUNARE 1000M O.C.S.C αν και είναι και αυτό 46άρι ...![]()
Φιλικά Στέφανος.
Υ. Γ. το image shack μου έβγαλε την αν@στ@ση για να μου ανοίξει τις φωτογραφίες
και τελικά μετά από μισή ώρα μου άνοιξε τις μισές !!!![]()
Αν δεν ήσουν εσύ βρε φίλε θα το είχα παρατήσει το ποστ, και θα απαντούσα άλλη μέρα ...
Να 'σε καλά φίλε και να κανονίσουμε να βρεθούμε ΌΛΟΙ μαζί !!!marios_ch έγραψε:Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου, η αλήθεια είναι ότι είναι έρωτας!!!! Να σε καλά, ευχαριστώ επίσης για το περιττό ζήλο που υπέδειξες προς το πρόσωπο-ρολόι μου, να ξέρεις ότι και εγώ σε συμπαθώ ιδιαιτέρως και σου ανταποδίδω τις ευχές!!!!StefMac έγραψε:Μάριε φίλε μου, καλορίζικο, καλοφόρετο, το "καλό" σου το "όμορφο" σου !!!![]()
Και 46mmκαι δυο λουράκια και βιδωτές μπαρέττες και άρωμα βανίλιας ...
![]()
... Σαν το άρωμα γυναίκας ένα πράμα δηλαδή !!!![]()
Μπράβο φίλε πολύ ωραίο ρολόι από μια μάρκα που συμπαθώ πολύ και αν δεν έπαιρνα το JLC,
ίσος να χτύπαγα το LAGUNARE 1000M O.C.S.C αν και είναι και αυτό 46άρι ...![]()
Φιλικά Στέφανος.
Υ. Γ. το image shack μου έβγαλε την αν@στ@ση για να μου ανοίξει τις φωτογραφίες
και τελικά μετά από μισή ώρα μου άνοιξε τις μισές !!!![]()
Αν δεν ήσουν εσύ βρε φίλε θα το είχα παρατήσει το ποστ, και θα απαντούσα άλλη μέρα ...