eisenberg έγραψε:Bρε παιδες αλλο το φινιρισμα κι αλλο η διακοσμηση.
Εννοειται πως ειναι ιδανικο καθε ρολοι να εχει ενα καλοφινιρισμενο μηχανισμο,αλλα τα συγκεκριμενα UTS απο εμπρος εχουν ωραια σκληροτραχηλη-δυναμικη εμφανιση και μολις τα βλεπεις απο πισω εχουν την Αρτα και τα Γιαννενα.Μονο χρυσα φλουρια που δεν κρεμασανε
Έτσι ακριβός είναι φίλε μου !!!
Και μην μου πείτε ότι αυτός ο ρότορας άμα φάει καμιά γερή δεν θα γίνει 2 και τρία κομμάτια ...
Φιλικά Στέφανος.
__________ Jaeger LeCoultre___________
_______The First Manufacture in the Vallee De Joux_______
180 Χρόνια Δημιουργίας, Καινοτομίας και Πάθος για το Ρολόι !!!
eisenberg έγραψε:Bρε παιδες αλλο το φινιρισμα κι αλλο η διακοσμηση.
Εννοειται πως ειναι ιδανικο καθε ρολοι να εχει ενα καλοφινιρισμενο μηχανισμο,αλλα τα συγκεκριμενα UTS απο εμπρος εχουν ωραια σκληροτραχηλη-δυναμικη εμφανιση και μολις τα βλεπεις απο πισω εχουν την Αρτα και τα Γιαννενα.Μονο χρυσα φλουρια που δεν κρεμασανε
Έτσι ακριβός είναι φίλε μου !!!
Και μην μου πείτε ότι αυτός ο ρότορας άμα φάει καμιά γερή δεν θα γίνει 2 και τρία κομμάτια ...
Φιλικά Στέφανος.
Παιδιά σας καταλαβαίνω απόλυτα αλλά όπως είπα κι πιο πάνω, τα πάντα στη ζωή είναι θέμα γούστου...!!!!
Κοίτα σύμπτωση! Και τα δικά μου κουφώματα συν τις άτιμες γωνίες είναι μαγνήτης ρολογιών. Μυστήριο το πως τα ετερώνυμα έλκονται. Δύσκολο πράμα νά 'σαι ρολόι τη σήμερον ημέρα.
Πάντως για το συγκεκριμένο ρότορα δε νομίζω να έχει ποτέ πρόβλημα αν είναι εντάξει τα ρουλεμάν της βάσης του.
Δημήτρης - Θεσσαλονίκη
ναι, αλλα κανε κ κανα θεματακι ρε τζωρτζη, γιατι εχουμε βαρεθει!!
400 το αγορασες...ο λαδεμπορας...
αφου δεν το χεις το ποσταρισμα,παμε για ρακετες!
Blackbird έγραψε:Κοίτα σύμπτωση! Και τα δικά μου κουφώματα συν τις άτιμες γωνίες είναι μαγνήτης ρολογιών. Μυστήριο το πως τα ετερώνυμα έλκονται. Δύσκολο πράμα νά 'σαι ρολόι τη σήμερον ημέρα.
Πάντως για το συγκεκριμένο ρότορα δε νομίζω να έχει ποτέ πρόβλημα αν είναι εντάξει τα ρουλεμάν της βάσης του.
Δεν ξέρω βρε φίλε άμα σου εμπνέει σιγουριά αυτό το ρολόι για σκληρή χρήση ...
Τι άλλο να πω ...
Φιλικά Στέφανος.
__________ Jaeger LeCoultre___________
_______The First Manufacture in the Vallee De Joux_______
180 Χρόνια Δημιουργίας, Καινοτομίας και Πάθος για το Ρολόι !!!