Μπράβο Θοδωρή. Πολύ όμορφο κ σε άριστη κατάσταση!! Τελικά θέλει πολύ κυνήγι κ περισσότερη τύχη για να πετύχει κάποιος τέτοια κομμάτια!!! Μπράβο κ πάλι, εξαιρετικό ρολόι απο την αγαπημένη SEIKO.
Φιλικά,
Αντώνης
These users thanked the author pugman for the post:
Μ' αρέσει που μας προετοιμάζεις κιόλας, 'να δεις τι έρχεται από Ιαπωνία σε λίγες μέρες' !!!!
Εδώ κάθε φορά που αποκτάς ένα νέο μέλος στην οικογένεια σου μας ανεβαίνει η πίεση στα ύψη...
Αι παράτα μας εσύ και οι επιλογές σου!
dgl έγραψε:Μ' αρέσει που μας προετοιμάζεις κιόλας, 'να δεις τι έρχεται από Ιαπωνία σε λίγες μέρες' !!!!
Εδώ κάθε φορά που αποκτάς ένα νέο μέλος στην οικογένεια σου μας ανεβαίνει η πίεση στα ύψη... Αι παράτα μας εσύ και οι επιλογές σου!
dgl έγραψε:Μ' αρέσει που μας προετοιμάζεις κιόλας, 'να δεις τι έρχεται από Ιαπωνία σε λίγες μέρες' !!!!
Εδώ κάθε φορά που αποκτάς ένα νέο μέλος στην οικογένεια σου μας ανεβαίνει η πίεση στα ύψη...
Αι παράτα μας εσύ και οι επιλογές σου!
Φιλικά
Δημήτρης
Υ. Γ ( ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ SEIKO MANIAC)
Σας προετοιμαζω για να εχετε ετοιμα τα αντιυπερτασικα χαπακια βρε
Ευχαριστω φιλε!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Περισσοτερο θα το χαρω κοιτώντας το.Ειναι πολυ καλο για να το φοραω ''κανονικα'' και το λυπαμαι...
Εχουμε καταντήσει να τα κοιτάμε περισσότερο κ να τα φοράμε όλο κ λιγότερο διότι τα λυπόμαστε... Τα φοράμε σε τίποτε γιορτές κ τραπέζια κ μετά μέσα!!!
Μιλώ γιά εμένα αν κ βλέπω ότι αρκετοί έχουμε τα ίδια "ψυχολογικά" τα οποία απο τότε που σας γνώρισα μου έχουν αυξηθεί πάρα πολύ.
Φιλικά,
Αντώνης
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
pugman έγραψε:
Εχουμε καταντήσει να τα κοιτάμε περισσότερο κ να τα φοράμε όλο κ λιγότερο διότι τα λυπόμαστε... Τα φοράμε σε τίποτε γιορτές
κ τραπέζια κ μετά μέσα!!! Μιλώ γιά εμένα αν κ βλέπω ότι αρκετοί έχουμε τα ίδια "ψυχολογικά"
Εγω Αντωνη λυπαμαι μονο τα vintage.Και συγκεκριμενα αυτα που εχω σε κατασταση MINT/NOS ή τα πολυ πολυ σπανια.Και οχι παντα,για παραδειγμα το 7Α28 που μου ''σερβιρισε'' ο Αρης προσφατα ειναι σαν αφορετο,αλλα απο το σερβις και μετα το χαιρομαι καθημερινα(με την αναλογη προσοχη παντα).
Τα καινουρια δεν τα λυπαμαι καθολου ειτε ειναι των 100€,ειτε των χιλιαδων €.Και στα νερα και στη θαλασσα και παντου...
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
pugman έγραψε:
Εχουμε καταντήσει να τα κοιτάμε περισσότερο κ να τα φοράμε όλο κ λιγότερο διότι τα λυπόμαστε... Τα φοράμε σε τίποτε γιορτές
κ τραπέζια κ μετά μέσα!!! Μιλώ γιά εμένα αν κ βλέπω ότι αρκετοί έχουμε τα ίδια "ψυχολογικά"
Εγω Αντωνη λυπαμαι μονο τα vintage.Και συγκεκριμενα αυτα που εχω σε κατασταση MINT/NOS ή τα πολυ πολυ σπανια.Και οχι παντα,για παραδειγμα το 7Α28 που μου ''σερβιρισε'' ο Αρης προσφατα ειναι σαν αφορετο,αλλα απο το σερβις και μετα το χαιρομαι καθημερινα(με την αναλογη προσοχη παντα).
Τα καινουρια δεν τα λυπαμαι καθολου ειτε ειναι των 100€,ειτε των χιλιαδων €.Και στα νερα και στη θαλασσα και παντου...
Και πολυ καλα κανεις Θοδωρη,πρέπει να τα ευχαριστιομαστε!!!
Η αλήθεια είναι οτι οπως ο Αντωνης ετσι κι εγω τα λυπάμαι,δεν τα φοραω όσο πρέπει και ως εκ τούτου δεν τα χαίρομαι όσο θα ήθελα!!!
Θα κοιτάξω να αλλάξω τακτική.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
These users thanked the author gerogian for the post: