και σε παραδεχομαι που το γραφεις και δημοσια

μηπως ντρεπεσαι να πιασεις στα χερια σου το seiko
γιατι φοβασαι τον ανταγωνισμο?
εγω το εχω πιασει 2 φορες.
φιλικα
Γιωργος
Wostep έγραψε: Όσο αντιεπαγγελματικό - ρατσιστικό ή όπως αλλιώς θες να το πεις αυτό που θα πω , ευτυχώς δεν είχα ποτέ την υποχρέωση να τα πιάσω και ούτε πρόκειται ...
Η ωρολογοποιία είναι Ελβετική εκεί σπούδασα , καλώς ή κακώς , δεν έδωσα τα ωραία μου λεφτά για να φιάχνω Seiko οπότε το σπορ αυτό το αφήνω σε άλλους .
Αυτό που σου λέω (επειδή ξέρω ότι θα το παρεξηγήσεις) θα μπορούσες να το καταλάβεις ΕΑΝ ήσουν ωρολογοποιός (και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έμαθαν απο τον παππού τους) και είχες μια πορεία στο επάγγελμα στο εξωτερικό .
Πίστεψε με , μόνο τότε θα καταλάβαινες αυτό που θέλω να σου πω .
Είμαι "ανοιχτός" στο επάγγελμα μου και θεωρώ ότι κάθε μέρα που περνάει μαθαίνεις και κάτι καινούργιο αλλά αρνούμε να ασχοληθώ με τέτοιες ποιότητες .
Δεν ξέρω σε τι ποιότητες Seiko αναφέρεσαι αλλά αυτά που γεμίζουν την Ελληνική αγορά σίγουρα με αφήνουν παγερά αδιάφορο .
Συγγνώμη λοιπόν αν προσβάλλω την άποψη σου και τις ιδέες σου αλλά σίγουρα δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μιλήσεις για τα αγαπημένα σου Seiko .
+1eisenberg έγραψε:Νομιζω οτι απο τη στιγμη που ο φιλος wostep ξεκαθαρισε οτι προκειται καθαρα για προσωπικο του κολλημα και μονο,οφειλουμε να σεβαστουμε .........................
Κόλλημά του ας είναι..... αλλά με το να μπαίνει (και να την "μπαίνει" στον ΒΒ επειδή έγραψε στο κάτω κάτω αυτό που -ως αφιλοκερδής εραστής της ωρολογοποιίας- του άρεσε στο ΜΜ300) σε νήμα Seiko για να πει .....αρλούμπες, δείχνει πως ασχολείται και παρα-ασχολείται με την Seiko!eisenberg έγραψε:Βρε παιδες ας μην κανουμε την τριχα τριχια!
Ο wostep ξεκαθαρισε οτι δεν θελει να ασχολειται με Seiko ακομη κι αν ειναι τα καλυτερα ρολογια στον κοσμο,ειναι κολλημα του απο κει και περα τι να λεμε.
Αν εμενα με χαλαει η εμφανιση ή ο μαγειρας ενος φαγητου πρεπει ντε και καλα να το φαω μπας και αλλαξω γνωμη?Θα πω δε μ αρεσει και τελειωσε...
Mάλλον ο καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει εδώ μέσα , και πάμε πάλι απο την αρχή .GIOSOU έγραψε:Κόλλημά του ας είναι..... αλλά με το να μπαίνει (και να την "μπαίνει" στον ΒΒ επειδή έγραψε στο κάτω κάτω αυτό που -ως αφιλοκερδής εραστής της ωρολογοποιίας- του άρεσε στο ΜΜ300) σε νήμα Seiko για να πει .....αρλούμπες, δείχνει πως ασχολείται και παρα-ασχολείται με την Seiko!eisenberg έγραψε:Βρε παιδες ας μην κανουμε την τριχα τριχια!
Ο wostep ξεκαθαρισε οτι δεν θελει να ασχολειται με Seiko ακομη κι αν ειναι τα καλυτερα ρολογια στον κοσμο,ειναι κολλημα του απο κει και περα τι να λεμε.
Αν εμενα με χαλαει η εμφανιση ή ο μαγειρας ενος φαγητου πρεπει ντε και καλα να το φαω μπας και αλλαξω γνωμη?Θα πω δε μ αρεσει και τελειωσε...
Και το καλόν της υποθέσεως είναι πως σε ξένα (και καταξιωμένα) φόρα, η Seiko δεν αντιμετωπίζεται υποτιμητικά και με αφορισμούς!
Και συγκρινόμενες οι μηχανές της με άλλες ίσης αξίας ή και τιμής, μια χαρά στέκονται στο ύψος τους!
Τα ίδια ισχύουν και για το φινίρισμα-ποιότητα κατασκευής!
Όσον αφορά στην εμφάνιση ή τον μάγειρα..... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..... ή αλλιώς,
αν δεν σε ρωτήσουν, δεν την λές την γνώμη σου, πολλώ δε μάλλον όταν δεν θα φας ή δεν έχεις δοκιμάσει από το συγκεκριμένο φαγητό! (Ο θυμόσοφος λαός μας το είπε σωστά: από πίτα που δεν τρως, τί σε μέλει κι αν καεί...........)
Φιλικά,
Γιώργος