Aerospace meets Moonwatch

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Re: Aerospace meets Moonwatch

Δημοσίευση από eisenberg »

Το Aero ειναι προς πωληση κυριως επειδη αγοραστηκε μεταχειρισμενο,οποτε η απωλεια χρηματων θα ειναι οσο το δυνατον μικροτερη.
Το moon ειχε αγοραστει καινουριο-και με πολλες οικονομιες τοτε-οποτε λογικα αν το πουλησω θα χασω αρκετα χρηματα απο αυτα που ειχα δωσει για την αγορα.
Αν ειχε αγοραστει καινουριο το Aero και μεταχειρισμενο το Moon τοτε πρωτα θα εφευγε το moon.

Τωρα για λογους συγκρισης,ειναι πολυ διαφορετικα ρολογια.
Αν προκειται παντως για ενα ρολοι που θελεις να το φορας καθε μερα και παντου,τοτε το Aero εχει το πλεονεκτημα:Ποιοτητα,χαμηλο βαρος,πιο ευαναγνωστο,πολυ πιο ακριβες,100m σταγανοτητα,πολλες χρησιμες λειτουργιες.
Απο την αλλη φυσικα το Moon εχει την ιστορια και τη γοητεια του παλιου κουρδιστου χρονογραφου.Και ειναι και διαχρονικα πολυ ομορφο επισης.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
omegasnik
Has thanked: 4 times
Been thanked: 96 times

Δημοσίευση από omegasnik »

eisenberg έγραψε:Το Aero ειναι προς πωληση κυριως επειδη αγοραστηκε μεταχειρισμενο,οποτε η απωλεια χρηματων θα ειναι οσο το δυνατον μικροτερη.
Το moon ειχε αγοραστει καινουριο-και με πολλες οικονομιες τοτε-οποτε λογικα αν το πουλησω θα χασω αρκετα χρηματα απο αυτα που ειχα δωσει για την αγορα.
Αν ειχε αγοραστει καινουριο το Aero και μεταχειρισμενο το Moon τοτε πρωτα θα εφευγε το moon.

Τωρα για λογους συγκρισης,ειναι πολυ διαφορετικα ρολογια.
Αν προκειται παντως για ενα ρολοι που θελεις να το φορας καθε μερα και παντου,τοτε το Aero εχει το πλεονεκτημα:Ποιοτητα,χαμηλο βαρος,πιο ευαναγνωστο,πολυ πιο ακριβες,100m σταγανοτητα,πολλες χρησιμες λειτουργιες.
Απο την αλλη φυσικα το Moon εχει την ιστορια και τη γοητεια του παλιου κουρδιστου χρονογραφου.Και ειναι και διαχρονικα πολυ ομορφο επισης.
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Να σου πω την αμαρτία μου, αρχίζω κι εγώ βλέπω αυτήν την οπτική, δηλαδή ξεφεύγω από τα όρια του απόλυτου purist/μηχανικοαυτόματου μόνο κτλ

Φιλικά
Νίκος
Χρόνου Φείδου!
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

omegasnik έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Να σου πω την αμαρτία μου, αρχίζω κι εγώ βλέπω αυτήν την οπτική, δηλαδή ξεφεύγω από τα όρια του απόλυτου purist/μηχανικοαυτόματου μόνο κτλ
Υπαρχουν καποια ρολογια Quartz,που δεν μπορεις να τα δεις απλα σαν Quartz,οσο κι αν οξυμορο ακουγεται αυτο.Το Aero ειναι ενα απο αυτα.Το Ω Χ-33 επισης ή το Emergency.
Φυσικα κι εγω προτιμω μηχανικα,αλλα προσπαθω να βλεπω το καθε ρολοι σαν συνολο.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Απάντηση