Οσο για το αλλο......... δεν μπορεις να το παραγνωρισεις, γιατι συνδιαζει πολλα πραγματα μαζι που το Seiko δεν ταχει.
Ψηφιζω SeaDweller.

Δεν διαφωνώ ότι το GS δείχνει και ίσως είναι πιο ποιοτικό, φταίει και η διαφορά δεκαετιών κατασκευής, αλλά δεν παύει να'ναι μόνο καταδυτικό δηλ. μόνο σπορ, και αυτό σε αυτά τα χρήματα είναι μείον όπως και να 'χει, ενώ όπως και να το κάνουμε ένα ακριβό ρολόι δεν είναι μόνο ένα σύνολο άριστων τεχνικών χαρακτηριστικών, θέλω να πω ότι το βάθος και βάρος του ονόματος της Ρόλεξ -το οποίο παρεμπιπτόντως δεν κερδήθηκε χωρίς να το αξίζει- είναι τελικά ένα μεγάλο κομμάτι στην όλη ιστορία....giorgos mg έγραψε:απορω πώς καποιος μπορει να ειναι απολύτως σιγουρος οτι ενα ρόλεξ ειναι καλυτερο απο ενα GS χωρίς να εχει δει ποτέ του απο κοντα καποιο....![]()
ξαναλεω οτι το συγκεκριμενο σεικο δεν το εχω δει απο κοντα
εχω δει το ds,εχω δει και καμια 10αρια GS..
εχω δει και πολυ καλους και ακριβους Ελβετους με ποιοτητα,αλλα 4 πλασια τιμη απο τον Ιαπωνα
οταν φορεσετε κατι τετοιο στον καρπο σας ισως καταλαβετε τι εννοω.....
ολες οι φωτο ειναι δικες μου απο παλαιοτερες συναντησεις με τον Γιωργο (Giosou)
και αισθανομαι που τυχερος που εχω δει τετοια κομματια,και οχι μονο στην Ελλαδα!
Πολυ σωστος!!!omegasnik έγραψε:Θα ήθελα απλά να πω ότι το υπόβαθρο αυτών που καλούνται να κρίνουν παίζει σημαντικό ρόλο!
Καλό είναι πάντως σε γενικές γραμμές να υπάρχει κριτική από αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να δουν (και όχι να φανταστούν) τα κομμάτια που τίθενται στη σύγκριση!
Φιλικά
Νίκος