Ilias-G έγραψε:
To Hamilton δεν είναι dress χρονογράφος, αλλά πιλότος.
Το ξερω οτι ειναι πιλοτος Ηλια.
Το προτεινα ως ενα ομορφο χρονογραφο που μπορει να αρεσει. Και επειδη ξερω οτι ο Αντωνης δεν εθεσε αυστηρα κριτηρια να ειναι ''μονο'' dress o χρονογραφος.
antonis_ch έγραψε:
Δεν ειναι λιγο ακριβο ομως για Stowa? Εσυ τι λες Θοδωρη που εχεις και Stowa?
Εννοω οτι με τα ιδια χρηματα ή και λιγοτερα εχεις επιλογη απο πιο αναγνωρισμενες εταιρειες..Δεν ξερω αν σκεφτομαι λαθος απλα αυτοι ειναι οι προβληματισμοι μου..
Εγω τί να πω Αντωνη,την Stowa ανεκαθεν την ειχα σε πολυ μεγαλη υποληψη ακομη και πριν αγορασω το Marine.Την εχω τοσο ψηλα οσο πολλες αλλες ελβετικες που πουλανε ακριβοτερα.Μου αρεσει ο τροπος που δουλευει ο Jorge Shauer και ειναι θεμα χρονου να ξαναγινω πελατης τους.
Αλλα ο καθενας εχει την δικη του αντιληψη σχετικα με τα Brands και το κατα ποσο αυτα ειναι ακριβα ή οχι.
Λογικα η Stowa θα εχει και χρονο αναμονης μεχρι να το φτιαξει?
Εχει κανα διμηνο,αλλα αν δεν βιαζεσαι δε νομιζω να ναι εμποδιο εφοσον δεν απαιτειται προπληρωμη.
Η αληθεια ειναι οτι δεν βιαζομαι καθολου Θοδωρη.
Ηθελα να ακουσω την γνωμη σου γιατι εκτος του οτι εχεις Stowa εχεις και πολλους χρονογραφους και σιγουρα μεχρι να αποφασισεις θα σκεφτοσουν και εσυ διαφορες επιλογες..
Το Muehle πως σου φαινεται?
Δεν βρηκα καλυτερη φωτο Μαριε...αν βρω θα βαλω και αλλες! Σχεδιαστικα τι σου λεει?
Λοιπόν Αντώνη εν μέσω κρισης σου κανω και οικονομια 1000 ευρώ από τα 2500 που λες και ενδεικτικα αναφέρω........
όλες οι επιλογες γυρω στα 1500 ευρώ..........
antonis_ch έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι δεν βιαζομαι καθολου Θοδωρη.
Ηθελα να ακουσω την γνωμη σου γιατι εκτος του οτι εχεις Stowa εχεις και πολλους χρονογραφους και σιγουρα μεχρι να αποφασισεις θα σκεφτοσουν και εσυ διαφορες επιλογες..
Το Muehle πως σου φαινεται?
Η Muehle ειναι πολυ σοβαρη και ποιοτικη εταιρεια.Στο συγκεκριμενο με χαλανε λιγο τα lugs.Επισης εχει πολυ μεσα τα υποκαντραν του χρονογραφου..Μαλλον θα ειναι και μεγαλουτσικη η κασα του.
Απο εμφανιση μου αρεσει περισσοτερο το Stowa 1938 και το Max Bill.Ενα απο τα δυο θα διαλεγα και μαλλον το Stowa.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!