Orient Mako(new) Vs Seiko Sumo?
- DragonAce
- Has thanked: 184 times
- Been thanked: 225 times
Re: Orient Mako(new) Vs Seiko Sumo?
να ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε για το 7500 κ όχι το 6500!!!
το σούμο είναι άλλη, μα άλλη κατηγορία τιμής!!!! κ όμως το 7500 το πλησιάζει σαν ποιότητα κ αυτό το κάνει πολύ τίμιο ρολόι, όλοι λοιπόν λέμε το ίδιο, απλά οι μεν το βλέπουν από τη σκοπιά του σούμο κ οι δε από τη σκοπιά του 7500....
στα χέρια μου κρατώντας κ τα 2 ερωτεύτηκα το 7500 υποκειμενικά μιλώντας κ αυτό που σκεπτόμουν από μέσα μου είναι: "σιγά μη δώσω 400 για το σούμο ενώ το 7500 κάνει 130!!!"
το σούμο είναι άλλη, μα άλλη κατηγορία τιμής!!!! κ όμως το 7500 το πλησιάζει σαν ποιότητα κ αυτό το κάνει πολύ τίμιο ρολόι, όλοι λοιπόν λέμε το ίδιο, απλά οι μεν το βλέπουν από τη σκοπιά του σούμο κ οι δε από τη σκοπιά του 7500....
στα χέρια μου κρατώντας κ τα 2 ερωτεύτηκα το 7500 υποκειμενικά μιλώντας κ αυτό που σκεπτόμουν από μέσα μου είναι: "σιγά μη δώσω 400 για το σούμο ενώ το 7500 κάνει 130!!!"
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
- DragonAce
βέβαια αν θέλει κανείς να μου χαρίσει ένα σούμο θα του ήμουν ευγνώμων!!!
είναι πολύ το ατσάλι λέμεε!!!
![cigar :cigar:](./images/smilies/AddEmoticons04243.gif)
είναι πολύ το ατσάλι λέμεε!!!
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Κατα τη γνωμη μου το Sumo ειναι υποτιμημενο ρολοι στα 550$,ακομη και 1000$ δεν θα τα ελεγα υπερβολικα γι αυτο το ρολοι.
Και το Μako ειναι βεβαια value for money αλλα σε χαμηλοτερη κατηγορια.![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Και το Μako ειναι βεβαια value for money αλλα σε χαμηλοτερη κατηγορια.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Μαρκο και το Οριεντ ειναι καλο ρολοι για τα λεφτα του αλλα σαν το sumo στα λεφτα του κανενα!!
Φιλικα,
sumofan!
Φιλικα,
sumofan!
- ACIDBLACK
- Τοποθεσία: οπου εχειο ζεστη σκονη και υγρασια την ημερα και τσουχτερο κρυο την νυχτα.
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
...Ειμαι κατοχος και των δυο .....το sumo ειναι το ρολοι που σκοπευω να αποκτησω σε μπλε και πορτοκαλι .....το orient ειναι τρεις κλασεις παρακατω αλλα εχει τα ωραια και τα παλαβα των οριεντ ....ειναι 200 water resist!...εχει πεντε διαφορετικες γραματοσειρες....εχει μασιφ μπρασελε ατσαλι και τενεκεδενια λινκς.....εχει ακριβεια σειρας 6 στην χρονομετρια ....!!!!!
η λουμινοβα του ειναι για κλαματα !!!dragon ace .....θα κερασεις καφε και εγω θα φερω μονα αυτα τα δυο και τον μεγεθυντικο μου φακo με τα led.....
η λουμινοβα του ειναι για κλαματα !!!dragon ace .....θα κερασεις καφε και εγω θα φερω μονα αυτα τα δυο και τον μεγεθυντικο μου φακo με τα led.....
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
- DragonAce
νομίζω αυτές οι άμεσες αντιπαραθέσεις ρολογιών δημιουργούν μεγάλο ενδιαφέρον κ προβάλουν σημαντική πληροφόρηση!
το ίδιο έγινε κ μεταξύ ωμέγα - μπράιτλιν
μάκο μάακο μάαααααακο!!!!!![:ha: :ha:](./images/smilies/AddEmoticons04220.gif)
ιδομενέα θυμάσαι που είχαμε τη διαφωνία??? λες κ το ξέραμε...θυμάσαι ότι μας έλεγες "δείτε κόψιμο κάσας"?? χαχαχα
το ίδιο έγινε κ μεταξύ ωμέγα - μπράιτλιν
μάκο μάακο μάαααααακο!!!!!
![:ha: :ha:](./images/smilies/AddEmoticons04220.gif)
ιδομενέα θυμάσαι που είχαμε τη διαφωνία??? λες κ το ξέραμε...θυμάσαι ότι μας έλεγες "δείτε κόψιμο κάσας"?? χαχαχα
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40857 times
- Been thanked: 8932 times
παιδια πολυ ενδιαφεροντα οσα παραθεσατε .....
συμπεραινω οτι και τα δυο ειναι αξιολογα κομματια με διαφορα ομως τιμης που δικαιολογει
την ανωτεροτητα του σουμο αλλα και την αξια του Μακο ...
να ρωτησω κατι τον Θωμα , ποιο ειναι το Orient Star Revolver ?
συμπεραινω οτι και τα δυο ειναι αξιολογα κομματια με διαφορα ομως τιμης που δικαιολογει
την ανωτεροτητα του σουμο αλλα και την αξια του Μακο ...
να ρωτησω κατι τον Θωμα , ποιο ειναι το Orient Star Revolver ?
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Πάρτε ΜΜ300 οι seikakides να βρείτε την υγειά σας..sumo κλπ είναι ημίμετρα.....μακράν το πιο γλυκό γύρισμα καταδυτικής στεφάνης σε ρολόϊ που έχει πέσει στα χέρια μου!!!
τα υπόλοιπα διαβάστε τα στο αντίστοιχο θέμα...τέλος του οφ τοπικ.
Φιλικά Γιώργος
τα υπόλοιπα διαβάστε τα στο αντίστοιχο θέμα...τέλος του οφ τοπικ.
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
Αυτά τα θέματα είναι που μου αρέσουν.
Οπως φυσικά και η "γουρούνα" (cem7500) η οποία συνήθως είναι στο χέρι μου, αλλά που ποιοτικά δεν νομίζω πως είναι καν στο επίπεδο των φθηνών seiko divers (monster, skx007). Μεγάλο και με πολύ καλή ακρίβεια προσφέρει πολλές φορές περισσότερα από τα 130 ευρά που κοστίζει αλλά σε σχέση με το σούμο .... απλά δεν έχει καμμία σχέση νομίζω.
![:sh: :sh:](./images/smilies/AddEmoticons04218.gif)
Οπως φυσικά και η "γουρούνα" (cem7500) η οποία συνήθως είναι στο χέρι μου, αλλά που ποιοτικά δεν νομίζω πως είναι καν στο επίπεδο των φθηνών seiko divers (monster, skx007). Μεγάλο και με πολύ καλή ακρίβεια προσφέρει πολλές φορές περισσότερα από τα 130 ευρά που κοστίζει αλλά σε σχέση με το σούμο .... απλά δεν έχει καμμία σχέση νομίζω.
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
+1grecellin έγραψε: Οπως φυσικά και η "γουρούνα" (cem7500) η οποία συνήθως είναι στο χέρι μου, αλλά που ποιοτικά δεν νομίζω πως είναι καν στο επίπεδο των φθηνών seiko divers (monster, skx007).
Τα monster & SKX απλα δεν παιζονται σε αυτη την κατηγορια.Τα Μακο ειναι απλα για κατι το διαφορετικο.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!