Που σημαίνει ότι θα αγόραζες ΜΒ&F, Cabestan, De Bethune, Christophe Claret, Greubel Forsay, BLU, Dunand, HD3, Hautlence, F. P. Journe, Philippe Dufour κλπ κλπ,Georges έγραψε:Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο...
Ούτε τόσα λεφτά για Panerai δεν θα έδινα...
Ούτε Rolex θα αγόραζα...
Ούτε Hublot θα αγόραζα...
Δημήτρη σε ευχαριστώ που μου έδειξες το κοινό σημείο τους.
Φιλικά Γιώργος
Υ.Γ. το οτι εγώ δεν θα αγόραζα δεν σημαίνει οτι δεν αναγνωρίζω την αξία τους...για να μην παρεξηγηθώ.
επιβραβεύοντας αυτούς που δεν ακολουθούν ενα σχέδιο, αλλά τολμούν σε κάθε ρολόι την πρωτοτυπία;
Εγώ και Panerai θα αγόραζα και Rolex και Hublot και Ω και Patek και ΑΡ και Vacheron κλπ, παρά το γεγονός ότι και αυτοί, όπου τους παίρνει από την ανταπόκριση του κοινού, κάνουν αυτό που κάνουν και οι Rolex, Hublot, Panerai...
Και τα κουλούρια Θεσσαλονίκης, ελπίζει κανείς ότι παραμένουν τα ίδια, όπως και κάθε επιτυχημένο προιόν...
Αυτοί που προσπαθούν να μπουν σε έναν χώρο είναι τολμηροί και ρισκάρουν...
Αν διαβάσεις τον Μπιβέρ στην πρώτη συνέντευξη που του πήρα όταν πήγε στην Ηublot το 2005, λέει ότι όταν έχεις μια συνταγή επιτυχίας, αλλάζεις πολύ λίγα πράγματα την φορά, γιατί οι μεγάλες αλλαγές μπορούν να σε ρίξουν εντελώς έξω...
Φαντάσου να άλλαζε γεύση η Coca Cola....
Φιλικά
Κωστής
ΥΓ. Προφανώς άνευ παρεξήγησης. Εδώ γίναμε φίλοι με τον Μπιβέρ, μεταξύ μας θα τσακωθούμε;