Δηλαδη?Γιατι να γελασεις?dimRHO έγραψε:πες μου PANERAI να γελάσω
ROLEX
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Re: ROLEX
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- dimRHO
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 368 times
Ξέρω ότι είσαι γνωστός Panieristi, μαζί με τους φίλους σου redcon, marketer κ τον οδοντίατρο. Μην αρχίσουμε πάλι όλο αυτό το θέμα. Από custom made μη εμπορικά ROLEX να λέμε ότι έκαναν σχολή στην ωρολογοποιία.
- dimRHO
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 368 times
δε θέλω πάλι να αρχίσει ο ανούσιος πόλεμος με τους πανιερίστοι, προτιμώ να ασχοληθώ με τα G-Shock. Όλα τα θέματα περί ROLEX, ιστορία, τεχνολογία, μηχανική, μάρκετινγκ, μοντέλα κτλ τα έχουμε εξαντλήσει στο παρελθόν.
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Ακριβως, αφου τα εχουμε εξαντλησει καλο ειναι να μην εχουμε απολυτες αποψεις λοιπον γιατι καθε εταιρεια εχει την προσφορα της στο χωρο...Το οτι μου αρεσουν αρκετα μοντελα της Panerai δεν σημαινει οτι ειμαι απολυτως και δεν βλεπω τπτ αλλο εκτος απο αυτό..δεν παραγνωρισα ποτε την αξια της Rolex και την προσφορα της στον χωρο.
Καλο ειναι επισης να μην χρησιμοποιουμε ονοματα, nicknames και χαρακτηρισμους οπως ο φιλος σου ο ταδε ο εχθρος ο ταδε και παει λεγοντας!
Επιμενων φιλικα,
Αντωνης
Καλο ειναι επισης να μην χρησιμοποιουμε ονοματα, nicknames και χαρακτηρισμους οπως ο φιλος σου ο ταδε ο εχθρος ο ταδε και παει λεγοντας!
Επιμενων φιλικα,
Αντωνης
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
?????????????????dimRHO έγραψε:Ξέρω ότι είσαι γνωστός Panieristi, μαζί με τους φίλους σου redcon, marketer κ τον οδοντίατρο. Μην αρχίσουμε πάλι όλο αυτό το θέμα. Από custom made μη εμπορικά ROLEX να λέμε ότι έκαναν σχολή στην ωρολογοποιία.
Μηπως μπορεις να μας εξηγησεις τι εννοεις?Ποιο θεμα να αρχισεις παλι και με ποιον?
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Μαλλον εμενα θα εννοει γιατι ειμουν λιγο αποτομος στην απαντηση μου πριν πραγμα που δεν συνηθιζω να κανω αλλα παρασυρθηκα γιατι δεν μου αρεσουν οι απολυτες αποψεις και η ταση να μηδενιζονται τα παντα..τωρα γιατι με συνδιασε με καποια αλλα ατομα δεν μπορω να καταλαβω..
Φιλικα,
Αντωνης
Φιλικα,
Αντωνης
- Koubilaihan
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Φίλε dimRHO σε αυτό το forum δεν έχουμε μέλη (ευτυχώς) με απόλυτες απόψεις. Μπορεί σε κάποιον να αρέσουν περισσότερο τα Rolex σε άλλους τα Omega σε άλλους τα Panerai, αλλά υπάρχει σεβασμός και αγάπη για όλα τα ρολόγια.
Φιλικά, Θοδωρής.
Φιλικά, Θοδωρής.
Αν είσαι σε δίλλημα, πάρτα και τα δύο.