Θρυλος

για να χαλαρωνουμε
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40279 times
Been thanked: 8756 times

Re: Θρυλος

Δημοσίευση από Megalos »

Μπράβο στον Ολυμπιακό :sh:
Καλη συνέχεια
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40279 times
Been thanked: 8756 times

Δημοσίευση από Megalos »

αντε Ηλια..Γιαννη ..καλα τα πηγατε στο πρωτο ημιχρονο ...αντε να κερδισετε ωστε να χασετε απο εμας μετα lol
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
Vagos.ts
Has thanked: 187 times
Been thanked: 494 times

Δημοσίευση από Vagos.ts »

Πιο κωλ@φαρδη ομάδα από αυτόν τον Ολυμπιακό έχω χρόνια να δω... :o
Εικόνα
ELBETAKIAS
Has thanked: 235 times
Been thanked: 193 times

Δημοσίευση από ELBETAKIAS »

Παρομοιως Βαγγελη..
Άβαταρ μέλους
ggli
Has thanked: 2867 times
Been thanked: 4363 times

Δημοσίευση από ggli »

Vagos.ts έγραψε:Πιο κωλ@φαρδη ομάδα από αυτόν τον Ολυμπιακό έχω χρόνια να δω... :o
Βαγγέλη δεν ξέρω αν ειναι κωλοφαρδη ομάδα,
Ο τερματοφύλακας όμως εκτός απο πολύ καλός ειναι και καλός μάντης , είπε σκορ και σκόρερ , έδωσε αποτέλεσμα ο άνθρωπος ...μέχρι στιγμής
ggli
Άβαταρ μέλους
Vagos.ts
Has thanked: 187 times
Been thanked: 494 times

Δημοσίευση από Vagos.ts »

ggli έγραψε:
Vagos.ts έγραψε:Πιο κωλ@φαρδη ομάδα από αυτόν τον Ολυμπιακό έχω χρόνια να δω... :o
Ο τερματοφύλακας όμως εκτός απο πολύ καλός ειναι και καλός μάντης , είπε σκορ και σκόρερ , έδωσε αποτέλεσμα ο άνθρωπος ...μέχρι στιγμής
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν αυτός ο Ολυμπιακός περάσει στον επόμενο γύρο και παίξει με καμιά Μπάγερν/Μπαρτσελόνα κτλ και δεν έχει το Ρομπέρτο να πιάνει τα πάνταθα έχουμε καινούργιο ρεκόρ!!! Πάμε για 8-10! :good:
Εικόνα
i palios
Has thanked: 1800 times
Been thanked: 1008 times

Δημοσίευση από i palios »

Ο θρυλος των θρυλων.ο αυτοκρατορας και μονοκρατορας του ελληνικου ποδοσφαιρου κερδισε και την Γιουβε και προχωρει προς
την προκριση,στενοχορωντας ετσι τους Ιταλους αλλα και μερικους Ελληνες που την νυχτα την σημερινη θα κοιμηθουν βλεποντας εφιαλτες. :rose :good:
Φιλακια.... :TND:
Άβαταρ μέλους
ggli

Δημοσίευση από ggli »

i palios έγραψε:Ο θρυλος των θρυλων.ο αυτοκρατορας και μονοκρατορας του ελληνικου ποδοσφαιρου κερδισε και την Γιουβε και προχωρει προς
την προκριση,στενοχορωντας ετσι τους Ιταλους αλλα και μερικους Ελληνες που την νυχτα την σημερινη θα κοιμηθουν βλεποντας εφιαλτες. :rose :good:
Φιλακια.... :TND:
Γεια σου παλιέ Ολυμπιακέ .
ggli
Άβαταρ μέλους
ggli

Δημοσίευση από ggli »

Vagos.ts έγραψε:
ggli έγραψε:
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν αυτός ο Ολυμπιακός περάσει στον επόμενο γύρο και παίξει με καμιά Μπάγερν/Μπαρτσελόνα κτλ και δεν έχει το Ρομπέρτο να πιάνει τα πάνταθα έχουμε καινούργιο ρεκόρ!!! Πάμε για 8-10! :good:
Βαγγέλη θα καθαρίσει ο συνονόματος σου , τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού δεν ειναι τυχαία , όπως πέρσι με Μάντσεστερ .
ggli
gerogian
Has thanked: 464 times
Been thanked: 2772 times

Δημοσίευση από gerogian »

Ο Ολυμπιακος κερδισε αξια,κατεβαλε μεγαλη προσπαθεια απεναντι σε μια πολυ μεγαλη ομαδα και ειναι πολυ φυσικο τοσο η ομαδα οσο και οι οπαδοι της να ειναι περηφανοι για την μεγαλη επιτυχια!! :cheer:
Αντικειμενικα εχθες,περαν της ικανοτητας,ειχε στο πλευρο του και λιγη τυχη,στοιχειο ομως που ειναι απαραιτητο σε τετοιου ειδους παιχνιδια και δεν μειωνει την επιτυχια του.
Ποιος-ειδικα λιγο μεγαλυτερος- ξεχναει την κ@λ@φαρδια του Μαγερ και της Μπαγερν τη δεκαετια 1970-80 απεναντι σε ομαδες ισως καλυτερες;
Αυτο σημαινει οτι δεν ηταν η ειναι μεγαλη ομαδα η Μπαγερν;H τυχη για να σε βοηθησει,πρεπει και να την προκαλεσεις.
Προσωπικα θεωρω κομβικο σημειο για την καταξιωση της καθε ομαδας,την διαχρονικοτητα.Αν καταφερει ο ολυμπιακος να διαχειριστει σωστα την τυχη,τις ευκαιριες που του δινονται,τις ατυχιες κλπ και παραμεινει στην πρωτη γραμμη,μπραβο του ,θα του βγαλω το καπελο κι ας ξερω με ποιο τροπο εχει φτασει σ αυτο το σημειο!!!

Μπραβο στον ολυμπιακο. :sh:

Αυτα,απιο εναν ΑΕΚΤΖΗ!!
These users thanked the author gerogian for the post:
Megalos (Πέμ Οκτ 23, 2014 10:34 pm)
Rating: 7.69%
Απάντηση