_batman_ έγραψε:μεχρι στιγμης το ειχα σαν το απολυτο iconic ρολοι της Β! εχω κολλησει με το House of Cards και ενα ηθοποιος φοραει το navitimer 01 46!!!
τρομερη παρουσια στον καρπο!! γραφει τρομερα στην καμερα! νομιζω οτι το θελω και αυτο!! χεχε
πιστευω οτι μαζι με το speedmaster κανουν αχτυπητο διδυμο σε χρονογραφους!! ειδα και την τιμη 7710€ λεει το site και 7500€ για το 43!!
αν τα ειχα το επαιρνα ανετα παντως!! παντα το εβλεπα με καλο ματι αλλα πλεον ειναι ενα ρολοι που μολις αγοραστουν και αν παντα καποια κομματια! ισως παρει σειρα!!
ξερουμε τι τιμη παιζει μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση; κατεβαινει καθολου;
Τελικά δεν αποκλειεται να ειναι όντως το 46...Ξεκίνησα χθες τον 5ο κύκλο ...μόνο σε μια σκηνή φάνηκε σχετικά καλά και μου έδωσε την αισθηση του 46 ...
Χαχαχαχαχα έτσι είχα διαβάσει και εγώ αλλά...
Είπαμε όποιο και να είναι λίγη σημασία έχει! Τρομερό ρολόι!!
Για ομαδική δεν ξέρω αλλά για ατομική πρεπει να παω σίγουρα!Είναι το αγαπημένο μου ρολόι το navitimer και από ότι βλεπω στη φωτό ο πατέρας φοράει Cartier??
Εντωμεταξύ στο mr porter από οπου είναι η φωτό από κατω έχει τον Jerry Seinfeld με iwc ,για τις ανάγκες τις φωτο ,ο οποίος Seinfeld ειναι από τους μεγαλύτερους φαν της breitling με τεράστια συλλογή!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Argo98 την Κυρ Ιουν 11, 2017 9:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Argo98 έγραψε:Συνεχίζω εδώ για να μη χαλάσουμε το θέμα της breguet.
Μάρκο σε superquartz θα αγόραζα μοντέλο που βγαίνει αποκλειστικά σε superquartz και δεν υπάρχει έκδοση του και σε αυτόματο...οπότε είτε skyracer colt είτε τα γνωστά professional aerospace,exospace κτλπ..
Σπύρο έπρεπε να τo βγάλεις να το δούμε...το ιδανικό beater!!!
Κατάλαβα φίλε Βασίλη. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα professional μου αρέσουν, αλλά στα χρήματα θα προτιμούσα να πάρω κάτι άλλο.