Ψάχνω αυτό το μικρό επιτραπέζιο ρολόι- ξυπνητήρι (θυμίζει ολυμπιακούς αγώνες). Επειδή είναι ακόμα σε παραγωγή, θέλω να ρωτήσω αν το έχει δει κανένας στην Αθήνα ή αν μπορώ να το παραγγείλω από Ελλάδα!
Στο ιντερνετ έχει τιμή γύρω στα 35 Euro. Αν αρέσει και σε κανέναν άλλο μπορούμε να κάνουμε μαζική παραγγελία!
Ο κωδικός του είναι: QHL062Y
Αν πρέπει να πάει στο "Αγγελίες ζήτησης", παρακαλώ να μεταφερθεί!
VC222 έγραψε:Ψάχνω αυτό το μικρό επιτραπέζιο ρολόι- ξυπνητήρι (θυμίζει ολυμπιακούς αγώνες). Επειδή είναι ακόμα σε παραγωγή, θέλω να ρωτήσω αν το έχει δει κανένας στην Αθήνα ή αν μπορώ να το παραγγείλω από Ελλάδα!
Στο ιντερνετ έχει τιμή γύρω στα 35 Euro. Αν αρέσει και σε κανέναν άλλο μπορούμε να κάνουμε μαζική παραγγελία!
Ο κωδικός του είναι: QHL062Y
Αν πρέπει να πάει στο "Αγγελίες ζήτησης", παρακαλώ να μεταφερθεί!
Φιλικά,
Κωνσταντίνος
πολύ ωραίο, πρωτότυπο ...
εγώ είμαι μέσα για ομαδική αγορά ...
Χθες, σε γνωστό κατάστημα της όμορφης "νύμφης του θερμαϊκού" μας, με τον ιδιοκτήτη του οποίου τυγχάνω φιλαράκι...συνάντησα τον αντιπρόσωπο της αγαπημένης μας ΣΕΙΚΟ και μου είπε ότι τα "Πρόσπεξ" έρχονται και στην Ελλάδα τον Αύγουστο...!!!
Αν και έρχονται σε πολύ άσχημη συγκυρία οικονομική άλλα...μου τρέχουν τα σάλια...!!!
Κάθε δευτερόλεπτο αλλάζουν: ο χρόνος, ο άνεμος, η τύχη και η γυναίκα.
shmaioforos έγραψε:Καλησπέρα σ όλους τους φίλους...
Χθες, σε γνωστό κατάστημα της όμορφης "νύμφης του θερμαϊκού" μας, με τον ιδιοκτήτη του οποίου τυγχάνω φιλαράκι...συνάντησα τον αντιπρόσωπο της αγαπημένης μας ΣΕΙΚΟ και μου είπε ότι τα "Πρόσπεξ" έρχονται και στην Ελλάδα τον Αύγουστο...!!!
Αν και έρχονται σε πολύ άσχημη συγκυρία οικονομική άλλα...μου τρέχουν τα σάλια...!!!
Αντε να δουμε ποσο θα τα φερουν.Ελπιζω το Σουμο να μην το φερουν πανω από 400 ευρω.
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)