Συνεχίζω εδώ ό,τι αφορά τα breitling..markosgr28 έγραψε:Ευχαριστώ φίλε Βασίλη.Argo98 έγραψε:Ναι ναι Μάρκο,οι διαφορές στη τιμή ειναι λόγω μηχανής...Από εκεί και πέρα ναι,συμφωνώ με αυτό που υπονοείς..εμένα τα κριτήρια μου για επιλογή του ενός έναντι του άλλου θα ηταν καθαρά για αισθητικούς λόγους και η μηχανή θα ερχόταν σε δεύτερη μοίρα...Το b01 θα επέλεγα επειδή θεωρώ οτι είναι το πιο όμορφο σύγχρονο navitimer...Πολύ δυνατή όμως επιλογή και πιο οικονομική είναι το καινουριο heritage .
Το Β01 μου αρέσει και εμένα καλύτερα, όντως. Αν ανέβαινα σε αυτά τα χρήματα ίσως να έδινα τα παραπάνω για αυτό, λόγω εμφάνισης και μηχανής, αλλά 2Κ παραπάνω σε καμιά περίπτωση για το gmt. To Heritage δεν το είχα δει, όντως πολύ δυνατή επιλογή, σωστό μέγεθος (42mm) και με 5750€ αρχική. Θα συμφωνήσω απόλυτα για αυτό!
To heritage είναι απλώς κουφέτο!!!Το δεύτερο πιο ωραίο navitimer για μενα αυτή τη στιγμή στον κατάλογο μετά το 01 και σαν αγορά ίσως να είναι και η καλυτερη επιλογή!
Τέλειο!!
[rimg]http://i1057.photobucket.com/albums/t398/argo982001/Mobile%20Uploads/Screenshot_20170515-103036.png[/rimg]