SEIKO
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Re: SEIKO
Πολυ καλο και το νεο Stargate,ο κυκλωπας ουτε εμενα μ'αρεσει αλλα δε θα με αποτρεψει απο την αγορα του,λογικα θα παω για το μπλε ή το πορτοκαλι.
Η νεα μηχανη ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα,ολα δειχνουν οτι θα γινει η βασικη αυτοματη μηχανη της Seiko και λογικα η 7Sxx οδευει προς το τελος της καρριερας της.
Αντε να δουμε και τα SKX με την 4R
Η νεα μηχανη ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα,ολα δειχνουν οτι θα γινει η βασικη αυτοματη μηχανη της Seiko και λογικα η 7Sxx οδευει προς το τελος της καρριερας της.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
Κι εμένα αυτά τα δυο μ'αρεσουν, να δώ που θα πάω όλα τα 7sxx που έχω μαζέψει .eisenberg έγραψε:Πολυ καλο και το νεο Stargate,ο κυκλωπας ουτε εμενα μ'αρεσει αλλα δε θα με αποτρεψει απο την αγορα του,λογικα θα παω για το μπλε ή το πορτοκαλι.
ggli
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40279 times
- Been thanked: 8757 times
για πειτε μας Θοδωρη Γιαννη τις διαφορες και τους νεωτερισμους της 4r36 εναντι της 7Sxx ???
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Kι εμενα μου αρεσει το μπλε,καλα αν βγουν skx με την 4r και λιιιγο μεγαλυτερα σε διαμετρο θα τρελαθουν στις πωλησεις.eisenberg έγραψε:Πολυ καλο και το νεο Stargate,ο κυκλωπας ουτε εμενα μ'αρεσει αλλα δε θα με αποτρεψει απο την αγορα του,λογικα θα παω για το μπλε ή το πορτοκαλι.
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
Με λίγα λόγια οι διάφορες τους ειναι οτι η 4r κουρδιζει και ο δευτερόλεπτο δείκτης σταματάει για ρύθμιση της ώρας , ενώ φαίνεται οτι έχει και καλύτερο reserve,Megalos έγραψε:για πειτε μας Θοδωρη Γιαννη τις διαφορες και τους νεωτερισμους της 4r36 εναντι της 7Sxx ???
Από θέμα ακρίβειας δε φαίνεται να έχουν διάφορες στην πράξη , την έχω στο baby tuna και τρέχει άψογα ,
Αλλα τεχνικά χαρακτηριστικά νομίζω ο Θοδωρής μπορεί να δώσει περισσότερα.
ggli
- eisenberg
- sensei
Εν αρχη ην η....7S η θεμελιος καλιμπρα της Seiko.
Σε αυτην βασιζεται η σειρα 4R οπως και η ακομη ανωτερη 6R...για να μη σας πω οτι στην 7S βασιζονται ακομη και ακριβοι μηχανικοι χρονογραφοι της Seiko...
Χοντρικα η σειρα 4R ειναι ιδια με την ακριβοτερη σειρα 6R αλλα με escapement και mainspring απο την φθηνοτερη σειρα 7S.Το hacking και η γεφυρα κουρδισματος ειναι τα ιδια με την σειρα 6R.
Eννοειται οτι πολλα μηχανικα μερη και ανταλλακτικα ειναι κοινα και στις τρεις σειρες αυτων των μηχανων.
Σε αυτην βασιζεται η σειρα 4R οπως και η ακομη ανωτερη 6R...για να μη σας πω οτι στην 7S βασιζονται ακομη και ακριβοι μηχανικοι χρονογραφοι της Seiko...
Χοντρικα η σειρα 4R ειναι ιδια με την ακριβοτερη σειρα 6R αλλα με escapement και mainspring απο την φθηνοτερη σειρα 7S.Το hacking και η γεφυρα κουρδισματος ειναι τα ιδια με την σειρα 6R.
Eννοειται οτι πολλα μηχανικα μερη και ανταλλακτικα ειναι κοινα και στις τρεις σειρες αυτων των μηχανων.
- Rating: 7.69%
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Βλέπε 8R28eisenberg έγραψε:Εν αρχη ην η....7S η θεμελιος καλιμπρα της Seiko.
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- eisenberg
- sensei
-
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 63 times
Re: Απ: SEIKO
Ωραίο το νεο σταργκειτ αλλά δεν αντέχεται ο κύκλωψ.
Εμένα τουλάχιστον με αποτρέπει.
Παύλο ακόμα μεγαλύτερο θα το ήθελες? 44 δεν είναι?
Sent from my Xperia T using Tapatalk
Παύλο ακόμα μεγαλύτερο θα το ήθελες? 44 δεν είναι?
Sent from my Xperia T using Tapatalk
nicolasg
- eisenberg
- sensei
Re: Απ: SEIKO
Διαβασα οτι ξεκολλαει πολυ ευκολα παντως.noel έγραψε:Ωραίο το νεο σταργκειτ αλλά δεν αντέχεται ο κύκλωψ.
Εγω περιμενω να ''γεμισει'' η αγορα,να πεσουν ελαφρως οι τιμες απο τα συνηθη μαγαζια της Απω Ανατολης και να χτυπησω ενα να κανει παρεα στα αδελφακια του....