Argo98 έγραψε:Οντως πανεμορφο αλλα ωραίο θα ήταν ,κατά την άποψη μου,το θέμα αυτό, να είναι αυτό που λέει ο τίτλος και όχι διάσημοι σε διαφημίσεις ρολογιών...
Βασίλη λίγο δύσκολο γιατί στην ουσία αρκετοί διάσημοι είναι αμπρασαδορ οπότε και στην καθημερινότητα φοράνε την εταιρία που έχουν συμβόλαιο...
Και έτσι να είναι....προσωπικά δε θα πόσταρα φωτογραφία στο συγκεκριμένο θέμα από την επίσημη φωτογραφιση της ωμεγα για το καινούριο at διότι πιστεύω πως είναι άλλο το νόημα του συγκεκριμένου τόπικ..μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Argo98 έγραψε:Οντως πανεμορφο αλλα ωραίο θα ήταν ,κατά την άποψη μου,το θέμα αυτό, να είναι αυτό που λέει ο τίτλος και όχι διάσημοι σε διαφημίσεις ρολογιών...
σωστό συμφωνώ, αλλά νομίζω έχει και φωτο, όχι μόνο τη διαφήμιση.
Argo98 έγραψε:Και έτσι να είναι....προσωπικά δε θα πόσταρα φωτογραφία στο συγκεκριμένο θέμα από την επίσημη φωτογραφιση της ωμεγα για το καινούριο at διότι πιστεύω πως είναι άλλο το νόημα του συγκεκριμένου τόπικ..μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
καλα ετσι οπως το θετεις εχεις ενα δικιο! εγω απλα δεν βρισκω νοημα σε τοπικ τετοια! γιατι δεν εχω τετοια προτυπα, ουτε περιμενω μερικους σχεδον τελειωμενους που ετυχε να ειναι γνωστοι για τον α β λογο να μου καθορισουν το γουστο μου!!
προτιμω μια ομορφη διαφημιση παρα να αντιγραψω ενα στυλ καποιου δηθεν διασημου...
" onclick="window.open(this.href);return false;
οπως αυτη η διαφημιση την προτιμω με χιλια παρα να δω το συγκεκριμενο να το φοραει καποιος γνωστος...
Εγώ ακριβώς το αντίθετο!Μία από τις συνήθειες μου είναι να παρατηρώ τι ρολόγια παίζουν στους καρπούς γύρω μου .Το βρίσκω τρομερά ενδιαφέρον και ακόμα περισσοτερο όταν πρόκειται για κάποιον διάσημο και εννοείται όχι για να αντιγράψω κανένα στυλ.
Το να ποστάρουμε διαφημίσεις πιστεύω πως είναι τελείως άσχετο με το κόνσεπτ του συγκεκριμένου τόπικ...
Argo98 έγραψε:Εγώ ακριβώς το αντίθετο!Μία από τις συνήθειες μου είναι να παρατηρώ τι ρολόγια παίζουν στους καρπούς γύρω μου .Το βρίσκω τρομερά ενδιαφέρον και ακόμα περισσοτερο όταν πρόκειται για κάποιον διάσημο και εννοείται όχι για να αντιγράψω κανένα στυλ.
Το να ποστάρουμε διαφημίσεις πιστεύω πως είναι τελείως άσχετο με το κόνσεπτ του συγκεκριμένου τόπικ...
οκ το δεχομαι! αλλα δε συμφωνω γιατι ο καθε διασημος ειδικα οταν ειναι σε φωτογραφια απο επισημα ειναι ολοκληρος διαφημιση... του το εχουν επιβαλει... λιγη ειναι οι διασημοι που πραγματικα φοραν αυτο που θελουν... οπως ο γαμος του κλουνει, η παρασελα στο κοκκινο χαλι, ο ironman μονιμα φοραει ζεζε, ο μουρινιο χαμπολτ κτλ κτλ! πρεπει να γυρισουμε πολυ πισω για να βρουμε πραγματικους σταρ με πραγματικο στυλ δικο τους!