καπετανιε περιμενουμε φωτο του δικου σουcaptain έγραψε:Ωραίες συλλογές με πένες και στυλό... να τις χαίρεστε με υγεία ...![]()
Τα ρημάδια είναι και αυτά πανάκριβα ...πολυ παλιά Είχα πάρει μια πένα ... Αν θύμα με καλά γύρο στο χιλιάρικο ευρώ ...

καπετανιε περιμενουμε φωτο του δικου σουcaptain έγραψε:Ωραίες συλλογές με πένες και στυλό... να τις χαίρεστε με υγεία ...![]()
Τα ρημάδια είναι και αυτά πανάκριβα ...πολυ παλιά Είχα πάρει μια πένα ... Αν θύμα με καλά γύρο στο χιλιάρικο ευρώ ...
Megalos έγραψε:ωραιοτατες πεννες στυλο παιδια ... και ομορφες φωτογραφιες ... πρεπει να βγαλω και εγω για τις δικες μου
Κώστα περιμένω φωτό και από τις δικές σου πένεςMegalos έγραψε:καπετανιε περιμενουμε φωτο του δικου σουcaptain έγραψε:Ωραίες συλλογές με πένες και στυλό... να τις χαίρεστε με υγεία ...![]()
Υπέροχα και τα 2captain έγραψε:Νικολάκη κοίτα τι σου έχω ...![]()
+1000nick10 έγραψε:Υπέροχα και τα 2captain έγραψε:Νικολάκη κοίτα τι σου έχω ...![]()
![]()
![]()
Αν θεωρείς ότι είναι εντάξει, αυτά είναι πολύ καλά νέα. Θα τη φέρω στην επόμενη συνάντηση να τη δεις και από κοντάppana έγραψε:Ωραία! Μια χαρά φαίνεται να είναι
Sent from my iPhone using Tapatalk