Σπύρο δεν έχει να κάνει με το αν γνωρίζω τα b ή οχι,το λεω καθαρα βλέποντας τις τιμές των άλλων εταιριών γενικά.Για παραδειγμα παρε τα ωμεγα που ειναι άμεσος αντίπαλος της breitling.Το speedmaster 57 (τυχαία επιλογή ενος in house της ωμεγα) εχει 7600 αρα κι αυτό εκει θα πρεπει να παίζει πανω κατω...βάλε επιπλέον το limited,το μονοπουσερ in house χρονογράφο ,κουρδιστό με πιο προσεγμένο φινίρισμα μηχανης κτλπ.....ε 5 κατοστάρικα πανω μου φαίνονται απολύτως δικαιολογημένα..
Argo98 έγραψε:Σπύρο δεν έχει να κάνει με το αν γνωρίζω τα b ή οχι,το λεω καθαρα βλέποντας τις τιμές των άλλων εταιριών γενικά.Για παραδειγμα παρε τα ωμεγα που ειναι άμεσος αντίπαλος της breitling.Το speedmaster 57 (τυχαία επιλογή ενος in house της ωμεγα) εχει 7600 αρα κι αυτό εκει θα πρεπει να παίζει πανω κατω...βάλε επιπλέον το limited,το μονοπουσερ in house χρονογράφο ,κουρδιστό με πιο προσεγμένο φινίρισμα μηχανης κτλπ.....ε 5 κατοστάρικα πανω μου φαίνονται απολύτως δικαιολογημένα..
Ναι διότι η iwc τοποθετείται πιο ψηλά στην ωρολογιακή πυραμίδα!Γι αυτο το λόγο ανέφερα σα παραδειγμα τη ωμεγα σε σχεση με τα breitling και δεν ανέφερα την iwc της οποίας οι in house χρονογράφοι εχουν 12k
Από άποψη luxury,prestige,exclusivity ,το target group της καθε εταιρείας η iwc είναι πάνω από ωμεγα και γι αυτο τοποθετεί τα προϊόντα της πιο ψηλά τιμολογιακά.Τα ωρολογιακά επιτεύγματα που σωστα λες έχω την αίσθηση ( καθαρά προσωπική εκτίμηση αυτό )πως ειναι πιο πολύ για εσωτερική κατανάλωση στα φορουμ και μικρή σημασία έχουν στη συνείδηση του κόσμου στην πραγματική ζωή ..Πάνω από όλα ειναι luxury προϊόντα και στο χώρο του luxury iwc>omega