αντε να τα βγαλουμε περα μεχρι το 2015 .. ουτε Μαραθωνιο να τρεχαμε ολοι μαζι ...
Θανο πολυ πετυχημενο αυτο το <<Όταν θες να απαλλαγείς από τα τσιμπούρια, τα καις! Δεν διαπραγματεύεσαι!>> πολυ σοφον και σαφες
![good :good:](./images/smilies/AddEmoticons0423.gif)
Γιώργο δεν είναι δύσκολη η διασταύρωση .....υπάρχει και στο google το φεκ....και η ανάλυση δεν δείχνει λάθοςGeorges έγραψε:Μου είχε έρθει κι εμένα το παραπάνω σε μέιλ αλλά δεν μπόρεσα να το διασταυρώσω....
Φιλικά Γιώργος
εγώ να δεις..από τον άλλο μήνα ξεκινάνε διαθεσιμότητες στην εταιρεία...μάλλον πρέπει να αρχίσω να ψάχνω για δουλειά αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα.Megalos έγραψε:παιδια παντως αρχιζω και απογοητευομαι ολο και περισσοτερο ..
THANOS58 έγραψε:Και προσεύχομαι να ξαναδούμε Κολοκοτρώνηδες να δίνουν "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"! Όταν θες να απαλλαγείς από τα τσιμπούρια, τα καις! Δεν διαπραγματεύεσαι!
Δλδ Θανο μου πριμοδοτεις τον 1ο κατα την αναλογια ποσοστου του;τον 2ο επισης με την ιδια αναλογια;Κι αφού εξακολουθώ εδώ και τριάντα τρία χρόνια να ρίχνω άκυρο και μην ψηφίζω (από τότε που δεν διώκεται ποινικά) , το συνιστώ ενθέρμως σε όλους