Argo98 έγραψε:Μια χαρά!
Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μπλεδακι μου αρεσει πολυ !!!!!!!!!!!
![rose :rose](./images/smilies/AddEmoticons0424.gif)
![rose :rose](./images/smilies/AddEmoticons0424.gif)
Σταυρος
Argo98 έγραψε:Μια χαρά!
Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1!harolagoha έγραψε:Αυτο με το χρυσαφι dial το βρισκω αποκρουστικό...Απορω τι ειχαν στο μυαλο τους..Απεναντιας το αλλο 39αρι που "ειναι-και-δεν-ειναι-two-tone" ειναι ομορφο με ωραιες αναλογιες και πιστευω οτι σε καρπους γυρω στα 17cm θα καθεται ταμαμ..
θυμιζει το Omega 300 Γιωργοgkblues έγραψε:Τι μου θυμίζει.....
Think different..
Επανέκδοση του vintage, ενός από τα πολλά και σοβαρά καταδυτικά που είχε βγάλει η Certina από αρχές 60 μέχρι τέλη 70.Megalos έγραψε:θυμιζει το Omega 300 Γιωργοgkblues έγραψε:Τι μου θυμίζει.....
Think different..
Αυτό δεν σημαίνει ότι η παρατήρηση σου στο ότι μοιάζει με το Ω είναι άκυρη. :)Megalos έγραψε:μπραβο Γιωργο ... ομολογω οτι δεν το ηξερα ... ωραια λοιπον επανεκδοση
δηλαδη Γιωργο η Certina εβγαλε πρωτη το σχεδιο αυτο η η Omega ?gep έγραψε:Αυτό δεν σημαίνει ότι η παρατήρηση σου στο ότι μοιάζει με το Ω είναι άκυρη. :)Megalos έγραψε:μπραβο Γιωργο ... ομολογω οτι δεν το ηξερα ... ωραια λοιπον επανεκδοση
Αυτό που δεν ξέρω είναι ποιά εταιρεία έβγαλε το συγκεκριμένο σχέδιο πρώτη.
Πληροφοριακά, Certina καταδυτικά είχαν προμηθευτεί και οι Αμερικάνοι και οι Αυστραλοί για το ναυτικό τους.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Κώστα αυτό δεν το γνωρίζω και επειδή όπως είπες τα ρολόγια μοιάζουν αναρωτιέμαι ποιά εταιρεία το έβγαλε πρώτη. Θέλει ψάξιμο εκτός και αν κανένας άλλος μπορεί να μας διαφωτίσει;Megalos έγραψε:δηλαδη Γιωργο η Certina εβγαλε πρωτη το σχεδιο αυτο η η Omega ?gep έγραψε:Αυτό δεν σημαίνει ότι η παρατήρηση σου στο ότι μοιάζει με το Ω είναι άκυρη. :)Megalos έγραψε:μπραβο Γιωργο ... ομολογω οτι δεν το ηξερα ... ωραια λοιπον επανεκδοση
Αυτό που δεν ξέρω είναι ποιά εταιρεία έβγαλε το συγκεκριμένο σχέδιο πρώτη.
Πληροφοριακά, Certina καταδυτικά είχαν προμηθευτεί και οι Αμερικάνοι και οι Αυστραλοί για το ναυτικό τους.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk