Ναι, ναι, ναι!!aris911 έγραψε:Από ότι βλεπω η μεθαυριανη συναντηση θα εχει ενδιαφερον.i palios έγραψε: Σας τρωει ο κωλος σας να τ ακουσετε παλιο βαζελινες
![box :box:](./images/smilies/AddEmoticons04222.gif)
Τωρα με τον Μαρινακη Δήμαρχο, ο Πειραιάς θα γινει πρωτευουσα της Ελλάδας!
![gf :gf:](./images/smilies/6dcxvd.gif)
Ναι, ναι, ναι!!aris911 έγραψε:Από ότι βλεπω η μεθαυριανη συναντηση θα εχει ενδιαφερον.i palios έγραψε: Σας τρωει ο κωλος σας να τ ακουσετε παλιο βαζελινες
Σε πιανω αδιαβαστον.Ilias-G έγραψε:
Πρωτη φορά το ακούω , αντε να βάλουν υποψηφιότητα και οι παλαίμαχοι , η υπόλοιπη διοίκηση του ολυμπιακού , οι παίκτες και δε ξέρω ποιος άλλος , να αυτονομηθεί ο Πειραιάς , να αλλάξει κι όνομα σε ολυμπιακος , να γίνει Μονακό ρε παιδι μου , ξεχωριστή χώρα , μπας και κανει δικό του πρωτάθλημα ο ολυμπιακος να ησυχάσουμε η υπόλοιπη Ελλάδα .aris911 έγραψε:Σε πιανω αδιαβαστον.Ilias-G έγραψε:
Ο Μοραλης θα είναι ο δήμαρχος.
Ο Μαρινακης θα είναι δημοτικος συμβουλος![]()
Εσυ ως ολυμπιακος θα επρεπε να τα ξερεις.
Πες τα βρε Γιαννη πες τα.ggli έγραψε: μπας και κανει δικό του πρωτάθλημα ο ολυμπιακος να ησυχάσουμε η υπόλοιπη Ελλάδα .
Αμ δε, εσυ δεν τα ξέρεις... πραγματικος Δήμαρχος θα είναι ο χοντρός!aris911 έγραψε:Σε πιανω αδιαβαστον.Ilias-G έγραψε:
Ο Μοραλης θα είναι ο δήμαρχος.
Ο Μαρινακης θα είναι δημοτικος συμβουλος![]()
Εσυ ως ολυμπιακος θα επρεπε να τα ξερεις.
Πες και τη συνέχεια, Γιάννη μου.... "και γιατί μόνο έτσι ΜΠΟΡΕΙ να δούμε πρωτάθλημα!!"Πρωτη φορά το ακούω , αντε να βάλουν υποψηφιότητα και οι παλαίμαχοι , η υπόλοιπη διοίκηση του ολυμπιακού , οι παίκτες και δε ξέρω ποιος άλλος , να αυτονομηθεί ο Πειραιάς , να αλλάξει κι όνομα σε ολυμπιακος , να γίνει Μονακό ρε παιδι μου , ξεχωριστή χώρα , μπας και κανει δικό του πρωτάθλημα ο ολυμπιακος να ησυχάσουμε η υπόλοιπη Ελλάδα .
Δεν μιλας ομορφα.Ilias-G έγραψε: Πες και τη συνέχεια, Γιάννη μου.... "και γιατί μόνο έτσι ΜΠΟΡΕΙ να δούμε πρωτάθλημα!!"
Πόοοοσο πίσω δηλαδή?aris911 έγραψε:Δεν μιλας ομορφα.Ilias-G έγραψε: Πες και τη συνέχεια, Γιάννη μου.... "και γιατί μόνο έτσι ΜΠΟΡΕΙ να δούμε πρωτάθλημα!!"
Βγαζεις γλωσσα και πισω εχει η αχλαδα την ουρα.
Ποια γεγονοτα βρε κακομοιρη.Ilias-G έγραψε:Εγω απλώς τα δεδομένα των τελευταίων ετών αναφέρω...aris911 έγραψε:Δεν μιλας ομορφα.Ilias-G έγραψε: Πες και τη συνέχεια, Γιάννη μου.... "και γιατί μόνο έτσι ΜΠΟΡΕΙ να δούμε πρωτάθλημα!!"
Βγαζεις γλωσσα και πισω εχει η αχλαδα την ουρα.