Argo98 έγραψε:Δημήτρη με όποιο τυχαίνει να φοράω την εκάστοτε μέρα.Το roatation μου αυτη τη περίοδο είναι ανάμεσα σε αυτό και στο sohc .captain έγραψε:
Βασίλη την ασπρούλα φοράς στο γυμναστήριο .....;;;;
εισαι ωραιος ....
Argo98 έγραψε:Δημήτρη με όποιο τυχαίνει να φοράω την εκάστοτε μέρα.Το roatation μου αυτη τη περίοδο είναι ανάμεσα σε αυτό και στο sohc .captain έγραψε:
Βασίλη την ασπρούλα φοράς στο γυμναστήριο .....;;;;
Charilaos έγραψε:Καλημέρα από ΗΑΕ!!!!!
Σήμερα tribute στην ΩΜΕΓΑ με την ανακοίνωση της επανακυκλοφορίας της θρυλικής 321!!!!!!!
Ταπεινή συνεισφορά μου με την 861 στην εορταστική ατμόσφαιρα!
OMEGA RULES!!!!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
χορτασατε χιονια βλεπω Χαρη μουharolagoha έγραψε:Χιονισμενες καλημερες!
[rimg]https://i.postimg.cc/fbNcJtMd/IMG-20190109-084732.jpg[/rimg]
δεν μασαει το Rolex captaincaptain έγραψε:Βασίλη την ασπρούλα φοράς στο γυμναστήριο .....;;;;Argo98 έγραψε:Λίγη γυμναστική για να ζεσταθούμε !
Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Argo98 έγραψε:Λίγη γυμναστική για να ζεσταθούμε !
Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστό αυτό,πχ μπάρες προεξέχουν κτλπ αλλα μου εχει γινει τοσο συνήθεια τόσα χρόνια και το gym και το να φοράω μονίμως καποιο καλο ρολοι τα τελευταία 18 έτη που το χέρι μου μαζεύεται αντανακλαστικά απο οπου περνάω οπου μπορει να υπαρχει καποιος κίνδυνος..Κίνδυνοι να χτυπήσεις το ρολοι σου καπου πχ πόρτες κτλπ θα υπάρχουν πάντα στην καθημερινότητα ...Μη το γκαντεμιάσω αλλα κανενα απολύτως άσχημο περιστατικό με το gym !harolagoha έγραψε:
Προσωπικα αποφευγω να βαζω ρολοι στο γυμναστηριο και δη μπρασελεδατο, καθως ο κινδυνος να το χτυπησεις με τα μεταλλα ειναι μεγαλος, γίαυτο μονο καζιο.. Παντως ειναι αδυναμια μου το polar αλλα στη συζυγο αρεσει με μαυρο dial, αλλα αναποδες γυναικες, τι περιμενεις;;