Tελικα ειναι στη μοιρα μου ολα τα καλα κομπολογια να βρισκονται στο δρομο μου....
Δειτε παρακατω το τελευταιο μου αποκτημα.Φατουραν πολυ παλιο και μεγαλο.Το "κοβω' για περιπου 1900-1920.Το εδειξα σε κανα δυο πιο παλαβους και ψαγμενους με τα φατουραν απο εμενα και μετα απο κανα 10 λεπτο με κοιταζαν με μπολικο φθονο....
![box :box:](./images/smilies/AddEmoticons04222.gif)
Ειναι 126 γραμμαρια και ο ηχος του ειναι τοσο δυνατος και πετρινος,που για καποιον που δε γουσταρει τα κομπολογια ,γνεται πολυ ενοχλητικος.Η φωτο που τραβηξα του αφαιρει ενα πολυ μεγαλο μερος της ομορφιας του,μια και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχω ακριβως τα χρωματα του...
Πριν λιγες μερες εμαθα οτι ενας τυπος απο τα Γιαννενα εχει ενα ακριβως ιδιο φατουραν,ενθυμιο απο τον παππου του που ηρθε προσφυγας στην Ελλαδα μετα τη μικρασιατικη καταστροφη.Μου ειπαν οτι εχει 23 χανδρες στο ιδιο μεγεθος με το δικο μου,αλλα για τελειωμα εχει φουντα απο ουρα αλογου...Θα πρεπει να το δω, αλλα το ζητημα ειναι πως τον ψηνω να μου το δωσει...
![$0$ $0$](./images/smilies/AddEmoticons04214.gif)
$$$ θα ειναι μια ακομα πονεμενη ιστορια....
![lol lol](./images/smilies/ChunkyLol.gif)
Μου φαινεται οτι αρχιζω να αλλαζω λιγο αποψη για το συγκεκριμενο ειδος κομπολογιου
http://efosjewelry.com/v-web/gallery/Mu ... 20101385_G