... το συγκεκριμένο με την smooth στεφανη θα έλεγα οτι είναι το ιδανικό για αυτό που ψάχνεις ...!!! Αρκετά επίσημο, αρκετά καζουαλ, αρκετά σπορ !!! Δηλ τα κάνει όλα κ συμφέρει ...!!!
Συν το explorer I ... Αν δεν σε ενδιαφέρει η ημερομηνία ...!!! Προσωπικά την θεωρώ υποχρεωτική την ημερομηνία σε ενα καθημερινό ρολόι !!!
Κ τα δυο είναι μέσα στο μπάτζετ σου !!!
Ακριβως γι αυτο ρωτησα
Το θεμα ειναι οταν λεμε οτι ειναι μεσα στο μπατζετ εννοουμε καινουργιο η μεταχειρισμενο;
Βλεπω υπαρχουν πολλα site με μεταχειρισμενα...Ποια απο την εμπειρια σας ειναι αξιοπιστα;Υπαρχει καποιο να εξειδικευεται σε rolex?
Εννοειται πως θελω να εχει ημερομηνια...Γενικα το παραπανω rolex μου αρεσει πολυ!
Δημητρη σιγουρα υπαρχουν και αξιοπιστα σιτε με μεταχειρισμενα αλλα και αγγελιες μελων καποιες φορες που πωλουν δικα τους ρολογια
αλλα εγω θα προτεινα μιας και θα ειναι το πρωτο σου , αν δεν κανω λαθος βεβαια , να το παρεις καινουργιο
( οποια βοηθεια χρειαστεις για αυτο στην διαθεση σου με ΠΜ)
Megalos έγραψε:Δημητρη σιγουρα υπαρχουν και αξιοπιστα σιτε με μεταχειρισμενα αλλα και αγγελιες μελων καποιες φορες που πωλουν δικα τους ρολογια
αλλα εγω θα προτεινα μιας και θα ειναι το πρωτο σου , αν δεν κανω λαθος βεβαια , να το παρεις καινουργιο
( οποια βοηθεια χρειαστεις για αυτο στην διαθεση σου με ΠΜ)
Φίλε αυτό τον καιρό η ρόλεξ τεχνιέντως έχει δημιουργήσει έλειψη στην αγορά ... Με φυσικό επακόλουθο οι τιμές να μένουν ψηλά ... Όπως είπε και ο Γιαννης αν καταφέρεις μια έκπτωση 15% να εισαι ευχαριστημένος ...!!!
captain έγραψε:Φίλε αυτό τον καιρό η ρόλεξ τεχνιέντως έχει δημιουργήσει έλειψη στην αγορά ... Με φυσικό επακόλουθο οι τιμές να μένουν ψηλά ... Όπως είπε και ο Γιαννης αν καταφέρεις μια έκπτωση 15% να εισαι ευχαριστημένος ...!!!
το ότι κάποιες μάρκες φεύγουν ή μειώνονται από την Ελλάδα δε σημαίνει ότι υπάρχει έλλειψη στην αγορά, πχ LV.