Breitling
- chris5
- moderator
- Has thanked: 787 times
- Been thanked: 1478 times
Re: Breitling
Θα το προτιμησω με μαυρο dial και λουρακι.
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
- nick10
- moderator
- Has thanked: 6607 times
- Been thanked: 11086 times
- Επικοινωνία:
είσαι σίγουρος για αυτο; Εγώ σε όσα Breitling έχω δει αναγράφεται κανονικά το swiss made
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Fb: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Το γούστο μου είναι απλό, διαλέγω πάντα το καλύτερο...
Fb: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Το γούστο μου είναι απλό, διαλέγω πάντα το καλύτερο...
- hellogr
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 13 times
Έχω δει πολλά ρολόγια Breitling που δεν γράφουν μπροστά στο καντράν "Swiss Made", αλλά γράφουν πίσω στο καπάκι ότι κατασκευάστηκαν στην Ελβετία και μου έκανε εντύπωση, γι αυτό και ρώτησα.nick10 έγραψε:είσαι σίγουρος για αυτο; Εγώ σε όσα Breitling έχω δει αναγράφεται κανονικά το swiss made
Κωνσταντίνος
- hellogr
Βασικά, κάπου είχα διαβάσει ότι, για να αναγράφεται σε κάποιο ρολόι "swiss made"στο καντράν, πρέπει να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις (ότι όλο το ρολόι, μέχρι και το τελευταίο βιδάκι, πρέπει να είναι κατασκευασμένο στην Ελβετία). Αν κάποιος μέλος, γνωρίζει σχετικά, ποιες είναι οι προϋποθέσεις αυτές και τι ακριβώς συνεπάγεται το "swiss made", παρακαλώ να με διαφωτίσει.
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
Κωνσταντίνος
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 285 times
- Επικοινωνία:
Σωστα.nick10 έγραψε:είσαι σίγουρος για αυτο; Εγώ σε όσα Breitling έχω δει αναγράφεται κανονικά το swiss made
Το ιδιο και εγω. Μηπως ψάχνεις τιποτα περιεργες μεριες;
Τωρα σε σχεση με τις προϋποθέσεις που πρεπει να υπαρχουν για να αναγραφει στο καντραν swiss made από ότι θυμαμαι πρπει να είναι κατά ένα ποσοστο με υλικα αυτης της χωρας. Τον αριθμο του ποσοστού δεν θυμαμαι.
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
hellogr έγραψε:
Έχω δει πολλά ρολόγια Breitling που δεν γράφουν μπροστά στο καντράν "Swiss Made", αλλά γράφουν πίσω στο καπάκι ότι κατασκευάστηκαν στην Ελβετία και μου έκανε εντύπωση, γι αυτό και ρώτησα.
Eτσι ειναι,η Βreitling σταματησε να γραφει το Swiss Made στα μοντελα της τα τελευταια χρονια επανω στο καντραν.Νομιζω σε καποια τελευταια μοντελα το επανεφερε παλι παντως.
- Rating: 7.69%
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- hellogr
Άρη, αν εννοείς ρολόγια ρέπλικες, ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με αυτές! Παίρνω μόνο γνήσια ρολόγια, μέχρι εκεί που επιτρέπουν τα οικονομικά μου. Απλά, είδα πολλά ρολόγια Breitling τελευταία στο ίντερνετ (όχι με σκοπό να αγοράσω κάποιο) κι εντελώς τυχαία, παρατήρησα αυτό.aris911 έγραψε: Μηπως ψάχνεις τιποτα περιεργες μεριες;
Κωνσταντίνος
- hellogr
Άρη, υπάρχει περίπτωση το ποσοστό να είναι 100%?aris911 έγραψε: Τωρα σε σχεση με τις προϋποθέσεις που πρεπει να υπαρχουν για να αναγραφει στο καντραν swiss made από ότι θυμαμαι πρπει να είναι κατά ένα ποσοστο με υλικα αυτης της χωρας. Τον αριθμο του ποσοστού δεν θυμαμαι.
Κωνσταντίνος
- hellogr
Σ' ευχαριστώ για τη διαφώτιση! Ίσως για λόγους κατασκευαστικούς ή marketing το έκαναν.eisenberg έγραψε:
Eτσι ειναι,η Βreitling σταματησε να γραφει το Swiss Made στα μοντελα της τα τελευταια χρονια επανω στο καντραν.Νομιζω σε καποια τελευταια μοντελα το επανεφερε παλι παντως.
Κωνσταντίνος