Breitling

Σε αυτή την θεματική ενότητα θα γίνετε αναφορά σε όλες τις εταιρείες οι οποίες προέρχονται από την Ελβετία
Άβαταρ μέλους
chris5
moderator
Has thanked: 787 times
Been thanked: 1478 times

Re: Breitling

Δημοσίευση από chris5 »

Θα το προτιμησω με μαυρο dial και λουρακι.
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
Άβαταρ μέλους
hellogr
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Δημοσίευση από hellogr »

Να κάνω μια ερώτηση, που ίσως σας φανεί παράξενη; Γιατί στα Breitling, ενώ κατασκευάζονται στην Ελβετία, δεν αναγράφεται πάνω στο καντράν "Swiss Made";
Κωνσταντίνος
Άβαταρ μέλους
nick10
moderator
Has thanked: 6607 times
Been thanked: 11086 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nick10 »

είσαι σίγουρος για αυτο; Εγώ σε όσα Breitling έχω δει αναγράφεται κανονικά το swiss made
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Fb: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/

Το γούστο μου είναι απλό, διαλέγω πάντα το καλύτερο...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hellogr

Δημοσίευση από hellogr »

nick10 έγραψε:είσαι σίγουρος για αυτο; Εγώ σε όσα Breitling έχω δει αναγράφεται κανονικά το swiss made
Έχω δει πολλά ρολόγια Breitling που δεν γράφουν μπροστά στο καντράν "Swiss Made", αλλά γράφουν πίσω στο καπάκι ότι κατασκευάστηκαν στην Ελβετία και μου έκανε εντύπωση, γι αυτό και ρώτησα.
Κωνσταντίνος
Άβαταρ μέλους
hellogr

Δημοσίευση από hellogr »

Βασικά, κάπου είχα διαβάσει ότι, για να αναγράφεται σε κάποιο ρολόι "swiss made"στο καντράν, πρέπει να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις (ότι όλο το ρολόι, μέχρι και το τελευταίο βιδάκι, πρέπει να είναι κατασκευασμένο στην Ελβετία). Αν κάποιος μέλος, γνωρίζει σχετικά, ποιες είναι οι προϋποθέσεις αυτές και τι ακριβώς συνεπάγεται το "swiss made", παρακαλώ να με διαφωτίσει.

Ευχαριστώ! :-)
Κωνσταντίνος
aris911
Has thanked: 0
Been thanked: 285 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aris911 »

nick10 έγραψε:είσαι σίγουρος για αυτο; Εγώ σε όσα Breitling έχω δει αναγράφεται κανονικά το swiss made
Σωστα.
Το ιδιο και εγω. Μηπως ψάχνεις τιποτα περιεργες μεριες;
Τωρα σε σχεση με τις προϋποθέσεις που πρεπει να υπαρχουν για να αναγραφει στο καντραν swiss made από ότι θυμαμαι πρπει να είναι κατά ένα ποσοστο με υλικα αυτης της χωρας. Τον αριθμο του ποσοστού δεν θυμαμαι.
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

hellogr έγραψε:
Έχω δει πολλά ρολόγια Breitling που δεν γράφουν μπροστά στο καντράν "Swiss Made", αλλά γράφουν πίσω στο καπάκι ότι κατασκευάστηκαν στην Ελβετία και μου έκανε εντύπωση, γι αυτό και ρώτησα.

Eτσι ειναι,η Βreitling σταματησε να γραφει το Swiss Made στα μοντελα της τα τελευταια χρονια επανω στο καντραν.Νομιζω σε καποια τελευταια μοντελα το επανεφερε παλι παντως.
These users thanked the author eisenberg for the post:
hellogr (Κυρ Ιούλ 20, 2014 6:54 pm)
Rating: 7.69%
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
hellogr

Δημοσίευση από hellogr »

aris911 έγραψε: Μηπως ψάχνεις τιποτα περιεργες μεριες;
Άρη, αν εννοείς ρολόγια ρέπλικες, ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με αυτές! Παίρνω μόνο γνήσια ρολόγια, μέχρι εκεί που επιτρέπουν τα οικονομικά μου. Απλά, είδα πολλά ρολόγια Breitling τελευταία στο ίντερνετ (όχι με σκοπό να αγοράσω κάποιο) κι εντελώς τυχαία, παρατήρησα αυτό.
Κωνσταντίνος
Άβαταρ μέλους
hellogr

Δημοσίευση από hellogr »

aris911 έγραψε: Τωρα σε σχεση με τις προϋποθέσεις που πρεπει να υπαρχουν για να αναγραφει στο καντραν swiss made από ότι θυμαμαι πρπει να είναι κατά ένα ποσοστο με υλικα αυτης της χωρας. Τον αριθμο του ποσοστού δεν θυμαμαι.
Άρη, υπάρχει περίπτωση το ποσοστό να είναι 100%?
Κωνσταντίνος
Άβαταρ μέλους
hellogr

Δημοσίευση από hellogr »

eisenberg έγραψε:
Eτσι ειναι,η Βreitling σταματησε να γραφει το Swiss Made στα μοντελα της τα τελευταια χρονια επανω στο καντραν.Νομιζω σε καποια τελευταια μοντελα το επανεφερε παλι παντως.
Σ' ευχαριστώ για τη διαφώτιση! Ίσως για λόγους κατασκευαστικούς ή marketing το έκαναν.
Κωνσταντίνος
Απάντηση