Παρακαλώ φίλε Νίκο. Εγώ τόσα και λίγο περισσότερα ίσως έχω δει στο Ηράκλειο, που αναλογικά έχει μια τάξη κάτω πληθυσμό από Αθήνα. Έχω την εντύπωση ότι έχει αρχίσει να γίνεται λίγο δείγμα ότι ο κάτοχος είναι πολυάσχολος και μοντέρνος και με κάποια οικονομική άνεση κάτι όπως τα rolex σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων παλαιότερα. Μετά τα rolex τα πήραν όλοι, οι περισσότεροι σε μαϊμού δυστυχώς βέβαια και άλλαξε κάπως η εικόνα.nick10 έγραψε:Σε ευχαριστώ Μάρκο, να είσαι καλά Εγώ πάλι στην Αθήνα δεν έχω δει πολλούς να το έχουν, ζήτημα από τότε που βγήκε να έχω δει 10 άτομα να το φορούν. Πάντως δεν νομίζω τα smartwatches να εκτοπίσουν τα μηχανικά ρολόγια, σίγουρα θα μιλάμε κυρίως για αυτά και στο μέλλονmarkosgr28 έγραψε:Να το χαίρεσαι φίλε Νίκο!
Πολύ δημοφιλές τελευταία, το βλέπω όλο και πιο συχνά. Λέτε στο μέλλον να συζητάμε κυρίως για smartwatches ?
Πάντως smartband που είναι πολύ οικονομικά φοράει πάρα πολύς κόσμος πλέον (πολλοί από τους φοιτητές μου, τα χρησιμοποιούν και για αντιγραφή έχοντας περασμένες τις σημειώσεις εκεί...) και κάποια smartwatches πιο οικονομικά από το apple, επίσης αρκετοί.