Το daydate 40 ειναι απιστευτο!Το απόλυτο ρολεξ!!Δυστυχώς μου αρεσει τόσο πολύ που οποιοδήποτε κάτω απο αυτό δε θα με ικανοποιούσε πλέον όσο θα επρεπε ..
These users thanked the author Argo98 for the post:
:) Σωστό!Τα homage οπως τα ξέρουμε από micro brands του Ίντερνετ ειναι στην ουσία ένας τρόπος να φτιάχνουν νόμιμες ρέπλικες...Αλλά στο τελος δε παύει να ειναι ρέπλικες!
These users thanked the author Argo98 for the post:
Argo98 έγραψε:Το daydate 40 ειναι απιστευτο!Το απόλυτο ρολεξ!!Δυστυχώς μου αρεσει τόσο πολύ που οποιοδήποτε κάτω απο αυτό δε θα με ικανοποιούσε πλέον όσο θα επρεπε ..
that makes two of us...
These users thanked the author dimRHO for the post:
Argo98 έγραψε:Το daydate 40 ειναι απιστευτο!Το απόλυτο ρολεξ!!Δυστυχώς μου αρεσει τόσο πολύ που οποιοδήποτε κάτω απο αυτό δε θα με ικανοποιούσε πλέον όσο θα επρεπε ..
Γενικά πολύ όμορφο, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα αυτά τα καντράν, χρώματα και γενικά αυτό το ρολόι χωρίς τον κύκλωπα και την ένδειξη ημέρας, απλό εντελώς.
Είναι πάρα πολύ ωραίο!!! Τα έχω δει αυτά, αυτό με τις λαχανί λεπτομέρειες δε με τρελαίνει. Έχει γίνει πολύ συζήτηση για αυτά σε φορουμ με πολύ θετικά σχόλια. Προσωπικά προτειμώ αυτόν τον πιο απλό σχεδιασμό. Όμως η διαφορά των DD είναι και στα σχέδια στο καντράν σε σχέση με αυτά, όχι μόνο στην ημερομηνία και τη μέρα. Εϊναι πολύ ωραία αυτά.