πραγματι πολυ ενδιαφερον αυτο το Seiko
ο Αλεξανδρος ξερει απο που αγορα που ρωτανε τα παιδια ?
παντως πρεπει να εχει σχεση με αυτοκινητα απο οτι βλεπω στην στεφανη Μαριε ..
The uniqueness of Seiko’s solar technology is clear from the deep black color of the dial! Until this new Seiko came along, dials on solar watches needed to be opaque to let the required amount of light through to the solar cell beneath.
The case, in stainless steel, measures 43mm. It has a Hardlex crystal and is water resistant to 100 meters.
Movement is the Japanese quartz solar-powered in-house caliber V172. It features a chronograph and alarm function, with energy depletion warning. Power reserve is 6 months.
Διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες, μου δημιουργήθηκε μια απορία,
πώς είναι δυνατον η seiko να αντικατέστησε το εκπληκτικό 6309 με το φτωχό (πλην τίμιο) 7002, που εν συνεχεία κατέληξε σήμερα στο παρεμφερές skx007. Προσωπικά έχω δύο restored 6309-7040, ένα tsunami και κανένα 007.
Άραγε τα στοιχεία των πωλήσεων τους άφησαν ικανοποιημένους? και πέρα από τις πωλήσεις, εμφανισιακά το θέαμα τους άφησε ικανοποιημένους?
οκ θα μου πείτε οτι χαμήλωσε το κόστος παραγωγής, για τί ποσο όμως μιλάμε?
Ακόμα όμως κι έτσι, η seiko δεν βλέπει οτι σήμερα γίνεται χαμός με τα 6309 και τα 6105, το ebay βρωμάει από ασιάτες που τα ανακατσκευάζουν και τα πουλάνε κατά εκατοντάδες, υπάρχουν ανεξάρτητες εταιρείες που αντιγράφοντας το μοντέλο αυτό, ίσως και αναβαθμίζοντας το , πουλάνε χιλιάδες κομμάτια.
Τουλάχιστον θα έπρεπε να το επαναλανσάρει, έστω και ώς limited edition μερικές χιλιάδες κομμάτια, ή ακόμα καλύτερα να το πουλάει η ίδια αναβαθμισμένο.
από οτι βλεπω φιλε το SKX πουλαει σαν τρελλο........
απο την αλλη αυτο που λες ειναι κατι που ολοι φανταζομαστε αλλα δεν ξερω για ποιο λογο δεν το κανει η εταιρεια...
όπως και άλλες μεγαλες εταιρειες γιατι δεν βγαζουν ξανα πανεμορφα βινταζ μοντελα τους??
το μόνο σιγουρο ειναι οτι εμεις στα φορουμ ειμαστε πολυ λιγοι μπροστα στο ευρυ καταναλωτικο κοινο και σιγουρα δεν αποφασιζουμε για την πορεια των εταιρειων.....
αυτό είναι σίγουρο, επιθυμίες εκφράζουμε, θεωρώ οτι το 007 πουλάει σαν τρελο ελλείψη των άλλων, δεν νομίζω οτι θα υπήρχαν πολλοί να προτιμήσουν το skx έναντι καινούργιου 6309, βέβαια θα μου πείς ανάλογα την τιμή.