Αυτες τις μερες φοραω τον γιαπωνεζο ξαδερφο του Tag Heuer Monaco, το Seiko 7016-5001 ή αλλιως γνωστο ως Seiko Monaco. Το συγκεκριμενο κατασκευαστηκε τον Αυγουστο του 1974. Το καντραν ειναι σκουρο πρασινο αλλα ειναι δυσκολο να το διακρινεις.
Τα λιασαμε Θοδωρη,απλά τα λιασαμε !!!!!! (ξερεις τον Νικόλα να τα βρέχει,ασε με εμένα,που και τα χέρια μου με προσοχη τα πλενω!!!!!!)
Sent from my iPad using Tapatalk HD
To 5αρι και εγώ δε θα το βουτούσα, παρόλο που το έχει φίλος και το έχει βουτήξει μερικές φορές, χωρίς πρόβλημα. Το SKX009 όμως είναι στο στοιχείο του μέσα στο νερό!
Έχεις δίκιο,απλά δεν κολυμπησαμε κάν.
Οπότε πως να τα βουτηξουμε;
Sent from my iPad using Tapatalk HD
ρε Σπυρο μηπως -λεω μηπως - δεν τα βουτηξατε επειδη βουτηξατε τα αλλα απο τις
συλλογες που εγιναν καπνος
Αυτες τις μερες φοραω τον γιαπωνεζο ξαδερφο του Tag Heuer Monaco, το Seiko 7016-5001 ή αλλιως γνωστο ως Seiko Monaco. Το συγκεκριμενο κατασκευαστηκε τον Αυγουστο του 1974. Το καντραν ειναι σκουρο πρασινο αλλα ειναι δυσκολο να το διακρινεις.
Ευχαριστω :) Μετα απο ενα μηνα ασκοπων αναζητησεων στους παγκους στο Μοναστηρακι, αφου ειτε δεν εβρισκα κανενα καλο ρολοι η αν εβρισκα ηταν πολυ ακριβο, βρηκα αυτο τον χρονογραφο σε πολυ καλη τιμη για την κατασταση του. Αυτο το ρολοι για μενα αντιπροσωπευει μια απο τις καλυτερες εποχες για τη Seiko και δυσκολα θα φυγει απο τη συλλογη μου :)
nick10 έγραψε:
Ευχαριστω :) Μετα απο ενα μηνα ασκοπων αναζητησεων στους παγκους στο Μοναστηρακι, αφου ειτε δεν εβρισκα κανενα καλο ρολοι η αν εβρισκα ηταν πολυ ακριβο, βρηκα αυτο τον χρονογραφο σε πολυ καλη τιμη για την κατασταση του. Αυτο το ρολοι για μενα αντιπροσωπευει μια απο τις καλυτερες εποχες για τη Seiko και δυσκολα θα φυγει απο τη συλλογη μου :)
Πολυ ομορφο ρολοι με μια εξαιρετικη μηχανη!
Καλοφορετο με υγεια!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!