merlon έγραψε:Καλημέρα. Πρωινός καφές στο χωριό. Αξία ανεκτίμητη
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι ρε φίλε , τι ρόλεξ και &@€€&, να ξυπνάς το πρωί και να σου ανεβαίνει η διάθεση .
Όλοι στα χωριά μας .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι αλλά τα χωριά ρε φίλε τα ριμαξανε... Δεν έχουν ζωή... Δεν έχουν δουλειές... Εδώ γύρω έχει 7 χωριά που παλιά μερικά είχαν και γυμνάσιο. Εγώ και ευτυχώς για μένα και η γυναίκα μου γουστάρουμε τα χωριά. Αν υπήρχε ζωή θα άνοιγα ένα ιατρείο και ας έβγαζα και 5 δεκάρες πιο λίγα. Θα είχα 2 κορώνες,οχι 4 :)
Τα ξέρω Άγγελε , μας έφαγαν οι μεγαλουπόλεις , λόγω κρίσης κάποιοι ξαναγύρισαν όμως , θετικό αυτό.
Λιγότερα έσοδα , λιγότερα έξοδα όμως και ποιοτικότερη ζωή , τα ρόλεξ όμως την ίδια τιμή έχουν παντού .
Έτσι ρε φίλε , τι ρόλεξ και &@€€&, να ξυπνάς το πρωί και να σου ανεβαίνει η διάθεση .
Όλοι στα χωριά μας .
Ναι αλλά τα χωριά ρε φίλε τα ριμαξανε... Δεν έχουν ζωή... Δεν έχουν δουλειές... Εδώ γύρω έχει 7 χωριά που παλιά μερικά είχαν και γυμνάσιο. Εγώ και ευτυχώς για μένα και η γυναίκα μου γουστάρουμε τα χωριά. Αν υπήρχε ζωή θα άνοιγα ένα ιατρείο και ας έβγαζα και 5 δεκάρες πιο λίγα. Θα είχα 2 κορώνες,οχι 4 :)
Τα ξέρω Άγγελε , μας έφαγαν οι μεγαλουπόλεις , λόγω κρίσης κάποιοι ξαναγύρισαν όμως , θετικό αυτό.
Λιγότερα έσοδα , λιγότερα έξοδα όμως και ποιοτικότερη ζωή , τα ρόλεξ όμως την ίδια τιμή έχουν παντού .
Γιάννη μου τι ΡΟΛΕΞΑΡΑ έχεις φίλε!! Διώξε το sub για ένα datejust
Όλοι στα χωριά μας .
Ναι αλλά τα χωριά ρε φίλε τα ριμαξανε... Δεν έχουν ζωή... Δεν έχουν δουλειές... Εδώ γύρω έχει 7 χωριά που παλιά μερικά είχαν και γυμνάσιο. Εγώ και ευτυχώς για μένα και η γυναίκα μου γουστάρουμε τα χωριά. Αν υπήρχε ζωή θα άνοιγα ένα ιατρείο και ας έβγαζα και 5 δεκάρες πιο λίγα. Θα είχα 2 κορώνες,οχι 4
Γιάννη μου τι ΡΟΛΕΞΑΡΑ έχεις φίλε!! Διώξε το sub για ένα datejust
Φίλε ήμουν τυχερός που πρόλαβα και το πήρα σε σωστή τιμή , για μένα το ιδανικό σύγχρονο ρόλεξ και σε εμφάνιση και μέγεθος .
Αφού ξέρεις ότι δεν έχω πρωτοκωλο συλλογής , αν μου αρέσει ένα στυλ μπορεί να έχω και 10 ίδια